Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszínt válasszak?...

Milyen hajszínt válasszak? Maradjak fekete vagy ne?

Figyelt kérdés

15éves fiu vagyok. Na az a helyzet, hogy fekete a hajam kb már fél éve, eredeti hajszinem sötétbarna, amit nagyon untam, plusz a fekete szín ISZONYATOSAN tetszik, de nem vagyok emo.Nem érdekelnek engem a stilusok, meg semmi!Mégis annyian emoznak, hogy kb nembírom! És nem akarom, hogy emonak nézzenek! Hajam félhosszú tépett, nem lóg a szemembe, de a homlokom takarja a frufru, igy oldalra megy de nem log a szemembe meg semmi.Gondolkoztam világosbarnán, mert sötétbarna is túl természetes szín lenne, mármint nálam, a világosbarnával meg kipróbálnék egy "újat":D

Hmmmmm szerintetek?:S A barna hajjal nem emoznának? :S

2009. dec. 20. 22:08
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja meg azért is lenne sz.r mert a szivatással is tönkremenne fél hajam most meg jó állapotban van.

Wááá nemtudok dönteni!

2009. dec. 20. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Fiatal fiú, aki hajat festet..

Szerintem ez bőven ok arra, hogy leb*zizzanak.

2009. dec. 20. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Hááát mekkora véletlen, hogy nem vagyok b*zi.
2009. dec. 20. 22:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Meg amugyse értem miért lenne b*zis a hajfestés uristen.Egyáltalán nem befolyásol a hajfestésben a szexuális beállitottság és amugyse vagyok b*zi... és a kérdésben ki beszélt itt b*zizásrol?:D engem EMOznak.mert ebben a k*rva világban már minden EMOnak számit:@@@@
2009. dec. 20. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Az első hozzászóló egy idióta, van ilyen:D

Szerintem ne szívasd le, az én hajam is hullik tőle meg olyan mint a szalma, rémes. Feketét meg anélkül semmi nem fogja be. Esetleg visszatérhetsz az eredeti színedhez, talán azzal járnál a legjobban. Vagy válthatsz másfajta feketére... kékes, lilás. De az hogy emonak néznek nem a hajszín miatt van. Esetleg tornacipőben jársz és csőgatyába, kockás öved van, stb? Ha igen akkor azokon változtass:) Ha nincs ilyesmi akkor körül vagy véve idiótákkal, nem a te hibád.

2009. dec. 21. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azért változtatnál, mert leemoznak, ne tedd. Azt írtad, h iszonyatosan tetszik a fekete. Maradj fekete, ne foglalkozz senkivel, az emo mánia is elmúlik - egyszer. Egyébként sztem nem a hajszínednek szól, hanem annak, h fiatal vagy, fiú, mégis félhosszú festett hajad van. Ezzel nem akarlak leszólni, ne érts félre. A hajszínedtől függetlenül is emoznának, hidd el.
2009. dec. 21. 00:52
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.hmm mellesleg fodrásznak tanulok, nonstop hajak járnak a fejemben, nembirtam ki, hogy ne változtassak a saját hajszinemen, ezért festettem átt a kedvenc hajszinemre, plusz még ami hozzám paszol.

nemjárok tornacipőben, nincs kockás övem, bár csönadrágban járok.de az öltözködésem se elég ok arra, hogy emozzanak.szerintem, mellesleg igazad van, körülvagyok véve csupa idiotával...

:] szerintem pusztán a haj formája(félhosszu) végett emoznak, mert itt mifelénk olyan ritkaság a félhosszu haj fiuknál, mint a fehér hollo:S ha hiszitek ha nem:D nem olyan elterjedt itt, mint például mo-n.

2009. dec. 21. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!