Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14-15 éves fiúk! Mit gondoltok...

14-15 éves fiúk! Mit gondoltok erről a frizuráról?

Figyelt kérdés
Le szeretném vágatni a vállig érő hajamat,mert nem áll túl jól:/ Szerintetek milyen lenne,ha ilyenre vágatnám? Szerintetek nőies? [link]

2014. ápr. 12. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen unatkozó tinicsajoknak való, akik ráérnek minden reggel 1 óráig babrálni a hajukkal. Mert ha nincs beállítva vasalás, hajlakk, hajhab, tupír, wax, akkor csak egy sima lelapult oldalra fésült haj lesz belőle. Nekem amúgy nem tetszik az ilyen nagyon szembelógós, félarcot eltakarós haj.
2014. ápr. 12. 13:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a válaszodat:) Mondjuk egyszer már vágattam hasonlóra,és ott nem kellet semmi ilyesmi,csak reggel jó l megfésültem ,este hajmosáskor meg beszárítottam körkefével:)
2014. ápr. 12. 13:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat:)
2014. ápr. 12. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!