Sokszor 4-5-ször kell hajat mosnom, hogy kijöjjön a korpa, mert annyira rá van ragadva a hajszálakra. Mit lehetne ezzel tenni, hogy könnyebben kijöjjön?
Figyelt kérdés
Próbáltam már az Elseve, a Dove, a Syoss és a H&S samponokat is, de nagyon nehezen jön ki. Pedig rendesen megmosom és kiöblítem. Mit próbáljak még ki vagy mit tegyek? Volt már valaki így?
Nem folyamatosan ilyen, de kb fél évente előjön a probléma.
2014. ápr. 11. 12:39
1/3 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen. Azt mondták, azért van, mert nem száraz, hanem zsíros korpám van. Zsíros korpa elleni sampont kellett használnom. Azóta kénes samponokat veszek /Médea, Szulfikoll,/ és nem jött elő, szép a hajam és egészséges. A zsírosodás is csökkent.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenképp kipróbálom! :)
2014. ápr. 11. 13:00
3/3 anonim válasza:
Nekem is ez van. Első, te milyen zsíros korpára való sampont használtál? Én most a la roche posay-val próbálkozok, úgy veszem észre, hogy nem annyira zsírosodik a hajam és a korpa is kevesebb, de azért még van. Bár még csak pár hete használom a sampont. Drogériás "sima" samponokkal tuti nem fog kijönni a hajadból, kár is próbálkozni. A vichy-nek van még erre való samponja, azt szokták ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!