Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiknek áll jól a vörös haj?...

Kiknek áll jól a vörös haj? Kik vállalhatják be a vörös hajfestéket?

Figyelt kérdés

Milyen a bőrük? Biztos, hogy nagyon fehér? A vörös haj sápaszt még jobban, nem?

Milyen az eredeti hajszínük legtöbb esetben?

Milyen a szemöldökük?

2014. ápr. 10. 20:08
 1/4 anonim válasza:
Nem általános szabály, hogy világos bőrűnek kell lenni. Én az vagyok, eredetileg sötétszőke kék szemekkel és a szemöldököm is sötétszőke. Szerintem az a lényeg, hogy megtaláld a neked megfelelő árnyalatot,mert az nem fog sápasztani.
2014. ápr. 10. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Múltkor szerkesztettünk pár képet, és vörösre csináltuk mindenki haját. Mindenkinek jól állt. A vörös szinte mindnekinek jól áll, csak más árnyalatokban, más színekkel keverve. Lehet az ilyen narancsos vörös. Az a természetes. Nekik általában szőkésebb a szemöldökük, vagy az is vöröses. Valaki sötétebb vöröset kedveli, van aki a közép, valaki meg a bordó, vagy melíroztatva fekete vörös, vagy barna vörös keverék.
2014. ápr. 10. 22:18
 3/4 anonim válasza:

azzal nem ertek egyet, hogy mindenkinek jol all, de nyilvan sok mindenkinek jol tud allni, mivel milliofele arnyalata van.

ha a termeszetes voros szinre gondolsz, a termeszet altalaban igen, nagyon feher bort parosit melle.

eredetileg az en hajszinem ez a sotetszoke, piszkosszoke cucc, ki hogy nevezi, en csak seszinunek hivom, mert hihetetlenul atlagos. kulonosen makacs hajam van, igy amikor sotetbarnara festettem, masfel honap utan csak a kikopott voroses feny latszott (a barna festekek altalaban vorosesen kopnak). mindemelle szoke szemoldokom van (olyannyira hogy volt olyan baratom aki kedvesen, de azzal cseszegetett, hogy nincs is szemoldokom :D :D ), es vilagos borom...igy nem egyszer fordult elo hogy megkerdeztek, hogy termeszetes voros vagyok-e. azota vorosre festem, a szemoldokomet is szemhejpuderrel, szoval meg gyakoribban jon a kerdes, de imadom, hogy ezt hiszik :)

2014. ápr. 11. 09:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Ó, köszönöm a válaszokat.

Ma megvettem a festéket, se nem vörös, se nem barna, karamell a neve, az elkövetkezendő napokban ki is próbálom. :)

2014. ápr. 11. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!