Befestetnétek a majdnem derékig érő hajatokat?
Szerintem ne csináld, az eredeti szín mindig szebb. Esetleg melíroztasd valami olyannal ami kikopik.
Nekem is derékig ér a hajam, 2 doboz festék kell rá, néha 3 ha magamnak festem. A lenövés meg rémesen néz ki, ez a legnagyobb hátránya a festésnek, ha elkezded többé nincs megállás.
Én 2 éve befestettem a fenékig érő hajamat. Nem az egészet, csak a tetejére tettem padlizsán csíkokat, de az is a felső réteget szinte teljesen lefedte. Az tuti, hogy amíg nem kezdek el őszülni, be nem festetem megint. A felső rétege tiszta töredezett, ahol be volt festve, a többi része nem. És világosabb is maradt. Mivel töredezettebb, ezért kb. 10 centivel rövidebb is az alsó rétegnél, és úgy néz ki, mintha tépettre lenne vágva. Azóta nem volt befestve, és ahogy nőtt le, (most úgy vállig ér a természetes rész) akkor látszott, hogy a festetlen rész sokkal vastagabb is. Szerintem ne fesd be, én nagyon megbántam. Teljesen tönkre ment a hajam felső része, pedig valami márkás és drága festékkel csináltam.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!