Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » PIXIE HAJ? (Bővebben lent)

PIXIE HAJ? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék pixie (rövid/fiús) hajat! (Lent linkelek képet róla) De nem tudom, hogy be merjem-e vállalni, jól állna-e. Rólam:

Vékonyszálú egyenes hajam van, és gyémánt arcformám (arccsont a legszélesebb, keskeny, kicsit előreugró állacska, keskeny, de magas homlok). A nyakam hosszú és vékony, de a fejméretem kicsi, ezért a vállam szélesebbnek tűnik. Azt olvastam, hogy a pixie nagyítja a fejet a rétegek miatt. Vékony alkatom van. Szerintetek vágjak?

[link]

2014. ápr. 10. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszik, de csak a nagyon vékony lányokon. Szerintem neked jól állhat a leírás alapján.
2014. ápr. 10. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem is jól állna szerintem vágasd le :)
2014. ápr. 10. 08:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Még azért kicsit félek, mert a testemhez képest tényleg kisebb a fejem, de a hosszú, lelapuló, tartás nélküli vékonyka hajam néha még többet is ront a helyzeten... A pixie mennyire lapulna le?

Igen, nagyon vékony és alacsony vagyok, félek is, hogy esetleg túl "fiús" lesz a végeredmény.

Valaki amúgy tud jó fodrászokat Szegeden, akik az arcformát figyelembe véve vágnak frizurát?

2014. ápr. 10. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Vágass!
2014. ápr. 11. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy fiús lesz az összhatás, de sminkkel, öltözödéssel fel tudod dobni. Ha belevaló csaj vagy, felraksz egy vörös rúzst és voilá, döglenek majd a pasik utánad. :)

Szegeden sajnos nem tudok jó fodrászt, csak Pesten, de az olyan, hogy neki még én is megengedném, hogy pixiet vágjon. :)

Szerintem a lapulással nem lesz gond, mert a rövid, jól vágott hajat könnyebb formázni.

Esetleg még ilyen fotófeltöltős frizurapróbálgatós programokat kipróbálhatnál.

2014. ápr. 12. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!