PIXIE HAJ? (Bővebben lent)
Nagyon szeretnék pixie (rövid/fiús) hajat! (Lent linkelek képet róla) De nem tudom, hogy be merjem-e vállalni, jól állna-e. Rólam:
Vékonyszálú egyenes hajam van, és gyémánt arcformám (arccsont a legszélesebb, keskeny, kicsit előreugró állacska, keskeny, de magas homlok). A nyakam hosszú és vékony, de a fejméretem kicsi, ezért a vállam szélesebbnek tűnik. Azt olvastam, hogy a pixie nagyítja a fejet a rétegek miatt. Vékony alkatom van. Szerintetek vágjak?
Köszönöm a válaszokat! Még azért kicsit félek, mert a testemhez képest tényleg kisebb a fejem, de a hosszú, lelapuló, tartás nélküli vékonyka hajam néha még többet is ront a helyzeten... A pixie mennyire lapulna le?
Igen, nagyon vékony és alacsony vagyok, félek is, hogy esetleg túl "fiús" lesz a végeredmény.
Valaki amúgy tud jó fodrászokat Szegeden, akik az arcformát figyelembe véve vágnak frizurát?
Lehet, hogy fiús lesz az összhatás, de sminkkel, öltözödéssel fel tudod dobni. Ha belevaló csaj vagy, felraksz egy vörös rúzst és voilá, döglenek majd a pasik utánad. :)
Szegeden sajnos nem tudok jó fodrászt, csak Pesten, de az olyan, hogy neki még én is megengedném, hogy pixiet vágjon. :)
Szerintem a lapulással nem lesz gond, mert a rövid, jól vágott hajat könnyebb formázni.
Esetleg még ilyen fotófeltöltős frizurapróbálgatós programokat kipróbálhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!