Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vmi jó gyanta, ami RENDESEN...

Vmi jó gyanta, ami RENDESEN leszedi az alkaromról a szőrt?

Figyelt kérdés
Sokféle hideggyantával próbálkoztam már lábon és hónaljon, és elég ügyesen tudok gyantázni, mégsem vált be egyik sem, kb. a felét ha leszedik. Van olyan, ami legalább az alkarról leszedi normálisan? Az epilátor nagyon durván és visszafordíthatatlanul tönkretette a bőrömet. Fazonrészen kozmetikus szedi, nagyon drága ez is, így a karomon először magam próbálkoznék.
2014. ápr. 8. 11:41
 1/4 tubifex ***** válasza:

szerintem ruházz be egy gyanta melegítőre, mert a hideg gyanta semmit nem ér! a dm-ben lehet kapni a veet márkájút,de sztem az elég drága.

patronost vegyél.netről is rendelhetsz,de fodrászkellékes boltokban is lehet kapni olyat ami jó

2014. ápr. 8. 11:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Abból is próbáltam már többfélét, de nemhogy a szőrtelenítésig nem jutottam el, de még fel sem melegedett rendesen, pedig fél órát vártam.
2014. ápr. 8. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
A profi kozmetikusok Alveola gyantát és melegítőgépet használnak (felénk legalábbis). Nekem is ilyen van. Normálisan felmelegíti a gyantát, nincs vele semmi baj. Én hintőporos gyantával használom, ez érzékeny bőrre, erős szőrre is tökéletes. Ennél jobb esetleg a cukorpaszta, de abból sem minden márka használható, szóval jól meg kell válogatni, meg ennek a használata sem olyan egyszerű. Hideggyantát nem érdemes venni, annál mindegyik másik jobb.
2014. ápr. 8. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nekem Veet gyantamelegítőm van, kb 40-45 perc, mire felmelegedik rendesen. 2 hetente szoktam gyantázni a karomat, elég jól bevált. Maga a gyantamelegítő valóban elég drága, de ez egyszeri beruházás, utána meg utántöltésnek lehet venni olcsóbb gyantapatront is. :)
2014. ápr. 10. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!