SEGÍTSÉG! Befestettem a hajamat Palette abszolút platinával és szörnyen sárga. Mit tegyek? Nagyon fontos! Ha ráfestek jégszőkét?
Előző vagyok:
Nekem sötétbarna az alapom és 2 x kentünk rá a fodrászkellékesbe Loréal effasor nevű hajradírt.Ez kiszedi a színt és nekem is vöröses sárga lett.Erre mindenképpen fel kell festéket hogy "színe" legyen a hajnak. Azután vettem ilyen világosító Fériát .A sötétebb részek bézsesek lettek gyöngy színűek.A világosabb tincsek pedig szép fehér hamvasak.
De amúgy vigyázni kell a hamvas árnylatokkal mert a tök világos szőkét nagyon "bekaphatja" és olyan öregnyanya fílinges lesz. Be tud szürkülni nagyon .:D:D:D
De ez attól függ kinek mi áll jó...
És ez a festék valóban jó,jó a balzsam is hozzá,de meg kell fizetni. :(((( Én 2000 é vettem a DM-ben 1hónapja.az hiszem nem volt leárazva ez volt az "igazi" ára.
De ha nem is ilyet veszel mindenképp extra világos hamvas vagy hasonló elnevezésűt vegyél.
Amúgy meg ha nagyon szürke lett/lesz a hajad,ne ijedj meg 3 x megmosod és akkor már szép színe lesz.
Nagyon köszi!! :)
Na rákentem a Garnier...hát...alakul...
Mindenhol nem is érte, de legalább ki tudok menni az utcára. ;)
Ha még egy utolsót befestem holnap este, mondjuk???
De csak a nagyon sárgás részeket, ahol nem érte a Garnier.
Milyen festéket vegyek, ha nem tudom megvenni a Lorealt? Pl. a Jégszőke??
Bocsi, hogy ennyi kérdésem van... :)
Nem tom milyen lehet akartam próbálni régebben azt is.
Sztem nincs gond akkorsem ha rákened a jégszőkét max ne hagy rajta csak 20-30 percet (nem tom ott hatóidők mennyik,de mosdd le hamarabb) azt hiszem az csak 2-4 árnyatot világosít.Tegyél utána rá pakolást vagy öntsd le a hajad olivalojjal,mert ezek a szőkék nyírják a hajat :( sajnos :(
Na vettem 1 Loreaé Excellence Creme-t, így néz ki a doboza:
Kissé hamvasabb, csak ezen a képen nem látszik. :D
Szerinted jó? Olyan Feriat (vagy mit) nem kaptam, csak egyetlen dobozzal volt, sajnos vöröses színben. :(
Remélem ez is jó lesz, holnap kerül sor a festésre.
És úgy döntöttem, hogy ezentúl csak Loreal festéket használok, de nem tudom, hogy milyent, amitől szép VILÁGOS és HAMVAS (fehéres:D) lesz...
Szerinted??
:)
Huh ezek a festékek mind jók mert ápolják a hajad.Nem vágja tönkre mint a többi.Én ezért favorizálom őket.
Szerintem jó lesz ez az árnyalat világosítani fog ez is sztem.
De hogy mennyire lesz fehéres azt nem tudom .
Ha sárgul vagy majd színeződik el,lehet kapni fodrászkellékesben kapni Hamvísító Folyadékot 300-400 Ft körül van.HAjmosás után fél liter vízben cseppegtetsz PÁR CSEPPET és leöblíted a hajad vele,utána vízzel is.
Ettől nem fehér lesz a hajad hanem kicsit szürkés beütésű.A sárgás árnyaltot elnyomja.De ha nem tecc amit művel következő mosásnál kijön a hajból.Jó dolog ,nekem is van itthon de nem mindig használom.Semmi ammónia meg ilyenek nincsennek benne és teljesen kijön hajból mosás után.
Írod hogy milyen lett? Kíváncsi vok :D
Szupeeeer!!!!! :D
Eddig ez lett a legszebb színű hajam. Nem az a fehéres, amiről álmodom, de szép világos és hamvas, sárgás beütés nélkül.:)
Volt a dobozban előápoló, majd utóápoló, ami több hajmosásra elegendő és hát festés után olyan puha meg sima volt a hajam, hogy csak na.:)
Ezentúl mindig Lorealt fogok használni, csak azt nem tudom milyent...:)
Köszi a segítséget!!!:)
:*
Örülök hogy jó lett! :)))))
Én is anno fehéreset akartam,de nekem sose olyan és rájöttem hogy nem is állna jól.
Meg amelyik hó fehér az eléggé meg van kínozva...és azoknak olló kéne.
Lehet én is megpróbálkozom ezzel a festékkel csak a natúr színűbe,nem a hamvasban.Meglátom még és h lesz-e pénzem rá . :(
Tudom,nagyon jó a balzsam benne,mondtam :D
Általában nekem sincs pénzem, de ennyit megengedhetünk magunknak, úgyhogy hajrá!! :)
:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!