Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SEGÍTSÉG! Befestettem a...

SEGÍTSÉG! Befestettem a hajamat Palette abszolút platinával és szörnyen sárga. Mit tegyek? Nagyon fontos! Ha ráfestek jégszőkét?

Figyelt kérdés
Kérleg segítsetek!!!
2009. dec. 19. 18:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
menj el fodrászhoz:D
2009. dec. 19. 18:32
 2/18 A kérdező kommentje:

Ja és fodrászhoz nem megyek!:)

Valaki tudna segíteni???

2009. dec. 19. 18:35
 3/18 anonim ***** válasza:
45%

mennyél fodrászhoz!!

most mitvársz mitmondjuk? saját magadnak csak mégjobban elb*szod. nemértem ennyire nemlehet vki gyepes h még ezután sem hajlandó fodrászhoz menni.

tudodmit? fess rá zöldet sztem.

2009. dec. 19. 18:43
 4/18 anonim ***** válasza:
Ne fess ra egybol... nem tesz jot a hajadnak.Esetleg szinezo sampon?
2009. dec. 19. 18:45
 5/18 A kérdező kommentje:

Csütörtökön, reggel 9re vagyok bejelentkezve fodrászhoz, de a festést nem bízom rá!

Köszi a válaszokat, amúgy. :)

2009. dec. 19. 18:49
 6/18 anonim válasza:
Nekem is már volt sárga a hajam. Én akkor világos barna festékkel festettem be és csak rövid ideig volt a festék a hajamon, de nagyon jó szinű szőke lett:)
2009. dec. 19. 18:52
 7/18 igabcsy ***** válasza:

Igazad van. Ne is bízd a festést fodrászra. Minek a szakember????

Inkább kontárkodj. Nem mindegy, hogy mikor hullik ki a hajad?? Most vagy 70 évesen??

Ne haragudj az élcelődésért. Tulajdonképpen én is magam festem a hajamat, de soha nem mertem vadul kisérletezni. Ha így járnék mint Te, akkor valószínű, hogy vennék egy - a jelenlegi sárgánál - legalább 2 árnyalattal sötétebb festéket és azzal festeném be. Még mindig jobb egy közép szőke, mint egy sárga.

De ha a második sem sikerülne, akkor mindenképp fodrászhoz mennék. Milőtt még teljesen tönkretenném a hajam, mert a gyakori festés tuti nem tesz neki jót.

2009. dec. 19. 19:28
 8/18 A kérdező kommentje:

Teljesen tanácstalan vagyok...nem tudom milyen színű festéket vegyek...

Gondoltam a jégszőkére vagy hasonlók...de nem tudok dönteni!!

2009. dec. 19. 20:34
 9/18 anonim ***** válasza:

féria metallic silver P01 drága de jó én is vöreses-sárga-szőkére kentem rá és egyből jobb a színe.kicsit drága,de ez van :( ebbe van ilyen világosító adalék. és marad hajad tőle.

Milyen volt eredetileg a hajad ? Mennyi ideig hagytad rajta?

2009. dec. 19. 23:59
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!!

Holnap megyek vásárolni és remélem fogok kapni olyan micsodát:D...

Mennyibe kerül?

Hát kiskoromban nagyon szőke voltam, majd bebarnult, kb. 1-2 éve festem a hajam szőkére, volt már sárga, szépecske színű de tökéletes sosem..

Szőkítve még soha nem volt, csak bolti festékkel festve.

Sok jót hallottam erről a platina szőkítőről, gondoltam kipróbálom, de szörnyű lett!!!

Kivette a hajam színét, de csak sárgára...

Ma reggel rákentünk egy Garnier festéket mert csak az volt itthon, hamvas szőkét ír a dobozon, de még így sem a legjobb, mindenhol nem is érte...

Ha még holnap egy extra-hamvas szőkét felvinnék a hajamra???

Mi a véleményed?

2009. dec. 20. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!