SEGÍTSÉG! Befestettem a hajamat Palette abszolút platinával és szörnyen sárga. Mit tegyek? Nagyon fontos! Ha ráfestek jégszőkét?
Ja és fodrászhoz nem megyek!:)
Valaki tudna segíteni???
mennyél fodrászhoz!!
most mitvársz mitmondjuk? saját magadnak csak mégjobban elb*szod. nemértem ennyire nemlehet vki gyepes h még ezután sem hajlandó fodrászhoz menni.
tudodmit? fess rá zöldet sztem.
Csütörtökön, reggel 9re vagyok bejelentkezve fodrászhoz, de a festést nem bízom rá!
Köszi a válaszokat, amúgy. :)
Igazad van. Ne is bízd a festést fodrászra. Minek a szakember????
Inkább kontárkodj. Nem mindegy, hogy mikor hullik ki a hajad?? Most vagy 70 évesen??
Ne haragudj az élcelődésért. Tulajdonképpen én is magam festem a hajamat, de soha nem mertem vadul kisérletezni. Ha így járnék mint Te, akkor valószínű, hogy vennék egy - a jelenlegi sárgánál - legalább 2 árnyalattal sötétebb festéket és azzal festeném be. Még mindig jobb egy közép szőke, mint egy sárga.
De ha a második sem sikerülne, akkor mindenképp fodrászhoz mennék. Milőtt még teljesen tönkretenném a hajam, mert a gyakori festés tuti nem tesz neki jót.
Teljesen tanácstalan vagyok...nem tudom milyen színű festéket vegyek...
Gondoltam a jégszőkére vagy hasonlók...de nem tudok dönteni!!
féria metallic silver P01 drága de jó én is vöreses-sárga-szőkére kentem rá és egyből jobb a színe.kicsit drága,de ez van :( ebbe van ilyen világosító adalék. és marad hajad tőle.
Milyen volt eredetileg a hajad ? Mennyi ideig hagytad rajta?
Köszi a válaszod!!
Holnap megyek vásárolni és remélem fogok kapni olyan micsodát:D...
Mennyibe kerül?
Hát kiskoromban nagyon szőke voltam, majd bebarnult, kb. 1-2 éve festem a hajam szőkére, volt már sárga, szépecske színű de tökéletes sosem..
Szőkítve még soha nem volt, csak bolti festékkel festve.
Sok jót hallottam erről a platina szőkítőről, gondoltam kipróbálom, de szörnyű lett!!!
Kivette a hajam színét, de csak sárgára...
Ma reggel rákentünk egy Garnier festéket mert csak az volt itthon, hamvas szőkét ír a dobozon, de még így sem a legjobb, mindenhol nem is érte...
Ha még holnap egy extra-hamvas szőkét felvinnék a hajamra???
Mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!