Ti elhiszitek, hogy a manna szappanok használatakor normális, hogy először romlik a bőr haj állaga?
Nem tudom. Szerintem ez csak kamu. Méregtelenítés címszóval romlik a bőr állaga csak ki kell bírni??? Ilyet ég nem hallottam. Ez tök hülyeség szerintem.... Vettem tőlük csodavajat meg szappant, de nagyon nem jött be. Olyan száraz lett a bőröm tőle 1 hét után, hogy alig tudtam rendbehozni!
Kozmetikusok, termékhasználók ti mit gondoltok?
Kb két hétig száraz volt a bőröm, kentem mindennel, már majdnem azt mondtam, hogy ebből elég, amikor elkezdett javulni a helyzet, és jó lett a bőröm. Az arcom szintén katasztrofálisan hámlott az elején, de amikor lejött az egész réteg az arcomról, nagyon szép, egészséges lett a bőröm. Persze a krémezést nem hagyhatom el, de nem foszlik foltokban a fejem, mint előtte.
egyedül a sampon szappan nem jött be.
Hinni a templomban kell, amikor pedig kozmetikumot választasz el kell olvasni a kötelezően feltüntetett pontos összetevő listát. Ígérni bármit ígérhetnek, de az INCI nem hazudik.
Az összetevői alapján, ha fizetnének se kennék magamra egyetlen egy manna terméket sem.
Olvasd el ezt a cikket, ő is osztja a véleményem:
de a pénzt visszakaptam :-)
megdöbbentő hogy sokan normálisnak tartják, hogy egy szertől, ami arra hivatott hogy szép legyen a bőr vagy haj, normális hatás az, ha utána hetekig vagy hónapokig szenvednek,....
Attól, hogy Neked nem vált be, még nem átverés. Anyukám ekcémás bőrét rendbehozta, a párom pikkelysömörére szintén megoldás volt.
Szerencsére nem egyforma a bőrünk, ezért nem kell mindenkinek ugyanazt használni. Az én bőröm a Nivea termékektől kiütéses lesz, ettől a márka még nem sz.r, csak az én bőrömnek nem való.
Nem, ez tiszta marketing.
Inkább tudatosan, INCI elemzéssel választok termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!