Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szuleim megszabhatjak, hogy...

A szuleim megszabhatjak, hogy milyen hajat vagassak?

Figyelt kérdés
Hosszu, mindenhol egyenes apacahajam van.
2014. ápr. 1. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
A te hajad, a te fejeden van, olyanra vágod/vágatod amilyenre csak akarod. Másnak nincs köze hozzá.
2014. ápr. 1. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne? A gyerekük vagy, ott laksz, ott étkezel,mindent ők teremtenek neked meg, neked csak tanulni kell és normálisan viselkedni. Ha idétlen divatokat követsz, miért ne szólhatnának. Ez a dolguk, hogy megmondják mit szabad, minek van értelme és minek nem...Csak a szülői ház biztonságából vergődnek a kis divattinik, hogy ők azt csinálnak, amit akarnak. De valójában egy nap alatt éhen halnának. A szülőknek a mai divatból, viselkedési kultúrából, vagy inkább kultúrálatlanságból sok minden nem tetszik. Érdemes velük leülni, többet beszélgetni, meghallgatni őket. Hiszen ugyanezt már átélték 30 éve.
2014. ápr. 1. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmilyen tini divatot kovetni, meg befestetni sem akarom. Csupan valami normalis formaju hajat szeretnek. Tudom, utolso valaszolo, hogy ok etetnek, de attol meg hajat vagathatnek.
2014. ápr. 1. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Beszéld rá őket, nehogy már ebben korlátozzanak. Ennyi szabadság a minimum!!!
2014. ápr. 1. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Általában minél fiatalabb a gyerek, annál inkább a szülő dönti el, milyen legyen a frizura. (fodrász vagyok, tapasztalat)

Próbálj beszélni a szüleiddel, esetleg valami kompromisszumot lehetne kötni...

2014. ápr. 2. 08:55
 6/7 A kérdező kommentje:
17 eves multam nemreg.
2014. ápr. 2. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok megint. Ennyi idősen azért már szoktak engedni a szülők. Mennyire tolerálnák nehezen, ha egyedül mennél a fodrászhoz és olyan hajat csináltatnál, amit szeretnél? Most magam ellen (mint szülő) beszélek, de én nem is tudom elképzelni, hogy ennyire vaskalapos legyen valaki, hiszen fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében és ehhez a jó frizura is szükséges.

Mindenesetre próbálj meg beszélni velük, hátha sikerül kompromisszumot kötni. Szorítok neked érte. :)

2014. ápr. 5. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!