Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak nekem ilyen ronda a...

Csak nekem ilyen ronda a bőröm vagyis pöttyös szőrtelenítés után?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha pl. a lábam leborotválom/gyantázom/epilálom akkor kicsit pöttyös lesz, és ezt másokon sosem látom.. Másoknak tök szép, nekem meg ilyen. De miért? Velem van a baj? Vagy csak másokon nem tűnik fel, csak magamon ennyire? Meg pl. a hónaljam is ha leborotválom, az nem pöttyös, de nem is olyan világos normál bőrszínű, hanem egy kicsit azért látszik ugye a szőr helye és sötétebb. Na ez nem tudom mennyire volt érthető, de másokon ezt se igazán veszem észre. Meg a hasamat a köldököm alatt is szőrtelenítem, így egy picit ott is pöttyös lesz, nem olyan feltűnően, de azért igen. Másnál ilyet se látok.. Másoknak is nő ott sötétebb szőr? És mások mit csinálnak, hogy nem látszik sehol semmi és tök szépek? Csak én vagyok ilyen? :( És nyilván nem a plakátokon emg a enten lévő nőkre gondolok, mivel azok agyon vannak photoshoppolva, hanem pl. az osztálytársaimra. Mit lehetne csinálni ezzel?
2014. ápr. 1. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem csak neked. Jellemző az irritáció.

Fertőtleníts előtte-utána! Este szőrteleníts, hogy reggelre megnyugodjon a bőröd! Használj borotválkozás utáni nyugtató gélt!

2014. ápr. 1. 12:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja igen, közvetlenül utána jópár óráig pöttyös szokott lenni, de az elmúlik, lenyugszik. Nem is erre gondoltam. Hanem ha már teljesen megnyugodott a bőröm, akkor is azért látszanak a szőrszálak helyei. Pici barnás, vagyis sötétebb bőr színű pöttyök. Ezek sohasem múlnak el, egyszerűen látszanak. Ha lebarnulok akkor jóval kevésbé, csak én nem igazán barnulok le :(
2014. ápr. 1. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyugtató krémmel kend be utána szép lesz,de igen,mindenkinek ilyen.
2014. ápr. 1. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Világos a bőröd és sötét a szőröd ugye? Mert azoknál jellemző ez. Nem lehet mit tenni vele, bár szerintem nem zavaró, mert távolról úgysem látszik.
2014. ápr. 1. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez nálam is ugyanígy van pedig én fiú vagyok bár ha az arcomat arcszesszel bekenem eltünnek a piros pöttyök egy idő után. 17/F
2014. ápr. 1. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen mindenhol! Valaki írta is! Sötét szőr,világos bőr,ráadásul nekem nagyon sok a szőröm.
2014. ápr. 2. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is világos bőr és sötét szőr :/ Lábamon a gyanta jól leviszi, ott nem látni semmit, de a hónaljam úgy feketlik, mintha nem is szőrtelenítettem volna. Annyit szoktam tenni, hogy babapopsira való púderrel bekenem, az picit halványítja.
2014. ápr. 12. 19:54
 8/10 anonim válasza:

Én epilalom a labam es nekem azert pöttyös mert a szórt kitépi az epilator. Felkenek ra jégzselét, ami ,,megnyugtatja" a bort es eltűnnek nem sokára a foltok :)

remelem Segítettem:)

2014. ápr. 19. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy mit csinálok, pöttyös lesz. Fehér bőr, fekete szőr.. :(
2014. ápr. 19. 22:51
 10/10 anonim válasza:
nyugi. nekem is olyan :s énse tudok vele mit kezdeni... akármilyen krémet használok akkoris .. már úgy bele untam ,hogy nyáron térd gatyát veszekfel.. nem nagyon rövidret.. :D elég szomorú..de annak örülök legalább , hog ya párom szeret így is :) 20L
2014. júl. 4. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!