Szőrtelenítés után pöttyös lesz a bikini-vonalam, mit tehetek ez ellen?
Nekem a 100%-os teafaolaj mindig beválik, dm-ben, rossmannban, gyógyszertárban lehet kapni 1000Ft alatt van.
Nekem múltkor a két combom pirosodott be nagyon, este rákentem, mondjuk elég büdi, mert tömény, de reggelre semmi nem látszódott, és az illata is elpárolgott!
Szia!Ha ismered az Ilcsi kozmetikumokat,akkor:
borotváláshoz ajánlanám:Fekete szappant,habosítsd fel bőrödön és úgy borotváld magad.
és van az Ilcsi-nek egy nagyon jó Ichtiolos korrektora,ami teljesen természetes, napozhatsz is vele,tedd a pöttyökre akár mindennap és begyógyítja.akár a vízbe is bemehetsz és mivel fedő hatású is nem lesznek erősek a pötyik:)De egy Ilcsi kozmetikában mindenképp jó tanácsot adnának neked,ha ellátogatnál egybe.
Szia!
Meg szeretném kérdezni, hogy a teafaolaj mennyire vált be? Mert nekem is ugyan ez a problémám.
És ha nem, akkor esetleg találtál-e valami jó módszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!