Pattanás után maradt barna foltokra vki vmit?
Figyelt kérdés
Arctisztítás után maradt az arcomon egy csomó barnás folt és sehogy sem akarnak elmúlni. Vki lécci vmi tuti módszert, gyógyszert akármit... És ne írjátok a bőrcsiszolást, bőrhámlasztást mert azt se tudom h miaz, hanem vmi pontos dolgot.2014. márc. 29. 16:24
1/3 anonim válasza:
Hegekre a hámlasztás a legjobb, ez bármilyen savas gyümölcs turmixolásával, felkenésével is megoldható, de ugyebár egy alkalom nem elég, rendszeresen kell alkalmazni, vagy gyógynövény, bioboltokban, gyógyszertárban, kozmetikusnál, webshopokban keress hámlasztó krémeket.
2/3 anonim válasza:
Nekem sebek után maradt ilyen barna foltos a bőröm,a citromlé nekem teljesen eltüntette.Szerintem próbáld ki azt,hátha neked is segít.
3/3 A kérdező kommentje:
És ugyebár ezek savas gyümölcsök milyen gyakran használhatom őket?
2014. márc. 30. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!