Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajból barna. Hogyan?

Fekete hajból barna. Hogyan?

Figyelt kérdés
festett fekete hajam van,szeretnék újra barna lenni.szivatni nem szeretném és lenöveszteni sem.mivel elég hosszú hajam van,fenekem fölé ér ezért elég csúnya lenne egy nagy lenövés.kérdésem a következő.ha befestem a festett fekete hajam világosabb barnával.lesz valami eredménye?nem lesz csúnya a színe?egyáltalán világosodik?
2014. márc. 28. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig máshogy nem megy.. vagy lenöveszted, vagy leszívják. Ha feketére bármivel festesz is, az fekete marad.
2014. márc. 28. 13:51
 2/9 A kérdező kommentje:
azt sem tudom mennyibe fáj ha leszívják :(
2014. márc. 28. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon drága lenne és a vége úgyis fekete maradna. Csak azt érnéd el, hogy a még egészséges hajad is tönkremenne. Szerintem ennyit nem ér az egész. Létezik a festékeltávolító Colour B4, amit a dm-ben lehet kapni, de így se úszod meg olcsón és az se biztos hogy használ. 1 doboz 3500Ft és neked min kettő kéne. :/

Ha végképp meg akarod őrizni a hajad hosszát én azt javaslom, hogy maradj fekete!

2014. márc. 28. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha befestenéd barnával, az csak a lenövésnél látszana meg. Én úgy szabadultam meg a fekete hajtól, hogy lenövést nem feketélvel,hanem sötétbarnával aztán barnával festettem. Viszont így 1 évbe telt,hogy feketéből sötétbarna hajam legyen aztán pedig később barna, viszont így nem tettem úgy tönkre, mint leszívatással tettem volna.
2014. márc. 28. 15:13
 5/9 A kérdező kommentje:
olvastam még hogy bánfi hajszesz kikoptatja..ez vajon mennyire igaz?de lehet megpróbálom ezt a másik valamit.fekete vagyok már 3 éve és már jajj nagyon unom :(
2014. márc. 28. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Fakítja ugyan, de csak foltokban és azt se szépen.. Ráadásul tök száraz lesz tőle a hajad, az enyém még hullott is. Ne alapozz erre!
2014. márc. 28. 15:52
 7/9 A kérdező kommentje:
értem.akkor mással próbálkozok nem szeretném tönkretenni a hajam
2014. márc. 28. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
C-vitaminos hajpakolással nem próbálkoztál még? Nekem elég rendesen kikoptatta a hajfestéket. De többször kell alkalmazni, egy alkalom nem elég. Amúgy nem lett tőle semmi baja a hajamnak, szóval elég kíméletes megoldás.
2014. márc. 28. 18:14
 9/9 A kérdező kommentje:
nem próbálkoztam még.ez miből áll?a citromról hallottam hogy az világosít.kb hány alkalom kell ahoz hogy kivegye a színt?
2014. márc. 28. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!