Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék? Szőrtüszőgyullad...

Mit tehetnék? Szőrtüszőgyulladások és hegek vannak a bikinivonalamon, nagyon durván néz ki://

Figyelt kérdés
Már az első epillálás óta ilyen, szóval kb. 1 éve (nem tudom, hogy azóta vagy mindig újra, de szerintem inkább azóta)...Pedig mindig szőrtelenítés után bekenem gyulladáscsökkentő krémmel, meg szoktam fürdőszivaccsal átdörzsölni is, de ezektől a régi hegek nem múlnak el:( Mit tehetnék, hogy nyárra szép legyen?

2014. márc. 29. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan egy éve szenvedsz...? Világos, hogy nem bírja a bőröd az epilálást. Próbálkozz más módszerrel, mert ez nem fog működni.

Ha tényleg csúnya és gyulladt, akkor bőrgyógyászaton tudnak segíteni, mert lehet szükség van gyógyszeres vagy helyi kezelésre. Ha annyira nem durva, akkor csak ne piszkáld, elmúlik, bár ha elég mélyek a hegek, akkor nyárra biztos nem lesz tökéletes.

A fürdőszivaccsal meg csak elfertőzöd meg irritálod szerintem a bőrödet, hanyagold inkább. Ha már rendbejöttél, akkor kozmetikussal gyantáztasd le, de lehet azt sem fogja tolerálni a bőröd.

2014. márc. 29. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, ha 1 éve ilyen akkor miért nem változtatsz a szőrtelenítési módszeren? Egyértelmű hogy a bőröd nem bírja. Most viszont az lenne a legjobb ha bőrgyógyászhoz mennél vele, ír fel gyógyszertári kencét, ami majd helyrehozza. Semmiképp ne dörzsöld meg piszkáld, attól csak rosszabb lesz.
2014. márc. 29. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárakban utánanézhetsz esetleg hámlasztó hatású krémeknek is. Én múltkor vettem egyet az Avéne-től, a krémmánián rengeteg pozitív véleményt olvastam róla de a gyógyszertáros azt mondta, hogy ha nem arcra akarom használni van egy ennél is jobb márkájuk, csak sajnos nem tudom a nevét. Egy próbát megérne szerintem
2014. márc. 29. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem mindig epillálom, amióta ilyen csúnya, azóta csipesszel szedem (vagy kozmetikus gyantázza), és az javít, nem lesznek újabb hegek, de nem tudom, a régit hogyan múlaszthatnám el.
2014. márc. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!