Elvékonyodott hajra valami jó tanács?
Figyelt kérdés
Régen nagyon vastag volta a hajam . De elkezdtem festeni . Összesen 6x festettem ebből egyszer szőkére. A szőkítés után olyan lett a tapintása mint a drótkefének. Azóta eltelt 3 év , a tapintása jobb lett de már nem olyan vastag mint régen. Valami tanács?2014. márc. 28. 20:16
1/3 anonim válasza:
A szőkítés roncsolja legjobban az összes festés közül a hajat. Ne tedd ki roncsoló hatásnak: ne vasald, ne göndörítsd, hagyd néha, hogy mosás után magától megszáradjon, és a festéssel is nagyon óvatosan kell bánni. Ápold olajakkal, pakolásokkal, szedj rá hajerősítő kapszulát. És persze légy türelmes, nem 1-2 hét alatt fog változni a helyzet sajnos.
2/3 A kérdező kommentje:
már 2 éve nem festem :)
2014. márc. 28. 20:34
3/3 anonim válasza:
Használj növényi samponokat, amik nem tartalmaznak szilikont, pl. Alverdét vagy Baleát. A hajvégre mehet szilikonos pakolás, csak az a fontos, hogy a fejbőrödet kíméld meg. Szedjél vitaminokat és rendszeresen frissítsd a hajvégeket fodrásznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!