Milyen nőről mondható el az hogy ápolt? Ezek hozzátartoznak az alapvető ápoltsághoz: szoláriumba való járás, műszempilla, természetesnek ható szemöldöktetoválás, műköröm, festett haj?

Most milyen hollywoodi színésznőkről beszélsz? Elég érdekes lenne, ha nem lenne, lévén velük szokták reklámozni ezeket. És ne add be nekem, hogy ők sose járnak szoliba, vagy nem festik a hajukat... elég fura is lenne, lévén színészek...
"És én a recepcióst nem nevezném értelmiségi munkának. Kb. ugyanazt csinálja mint a Tesco pénztáros, csak nagyobb fizetésért, elegánsabb környezetben."
Az első mondattal még valamennyire egyetértek, de a 2. mondatod elárulja, hogy mennyire beszűkült, tudatlan "értelmiségi" lehetsz...

Fehér bőrű hírességek (nem mind színésznő, de ettől függetlenül összehasonlíthatatlanok a tipikus magyar celebekkel, akik túlbarnítják magukat):
Kapásból ennyit linkeltem be, de rengeteg találatot kidob a google+ajánlanám a divatbemutatókat, ott rengeteg a fehér bőrű modell (van modell ismerősöm, mondta, hogy tilos napozni/szolizni, ha barna lányt akarnak, akkor 1. önbarnító 2.másik lányt választanak, akinek napozás nélkül is kreol bőre van)
A hajfestés pedig oké, de azért nekik legtöbbször profi fodrász csinálja meg a hajukat, illetve filmekben sokszor parókát kapnak (pl Emilia Clarke).

amúgy ez mind szép és jó, de én se mondtam h az összes hollywoodi színésznő szolizik. egy hófehér bőrű, szőke v vörös hajú nőnek elég furán nézne ki... ráadásul modellek sose szoktak.
de ott van a listában pl. Palvin Barni, aki magyar "celeb"
v Gwen Stefani, akinek meg nem mindig ilyen hófehér az arca (pláne h photosoppal túlexponálták a képet, mint a többi közül is párat)
de ott van Eva Longoria, Kim Kardashian, Jennifer Love Hewitt, Angelina Jolie stbstb... ok lehet h ők mindig napon vannak... pontosan nem tudhatjuk h szoliznak e... de ha egész évben úgy akarnak kinézni mint nyáron (márpedig mindig ugyanúgy néznek ki) és épp nem utazzák körül a földet akkor biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!