Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a csokicső szolárium,...

Milyen a csokicső szolárium, van abbol is álló vagy csak fekvő, ha elsőre bemegyek 10percre akkor nagyon leégek inkább csak 5-7perc? Fehér börü vagyok.

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 00:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A reklámokban 6 percet mondanak.... ne menj be többre. Én könnyen barnulok, de sima szoliban 9 perc alatt rákvörösre égtem, 3 napig fájt és piros voltam. Menj 5-6- ra és ha bírod, akkor pár nap múlva mehetsz többre is.
2009. dec. 17. 09:08
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. dec. 17. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
10 perc alatt leégsz. Én már szolibarna vagyok, mégis csak 8 percre megyek. Ahova én járok, ott van álló és fekvő is. Alá kell írnom minden alkalommal egy papírt, hogy saját felelősségemre megyek 8 percre, mert 5 perc az ajánlott. Ha első alkalommal mész, bőven elég az 5 perc, aztán majd meglátod. Persze itt is számít, hogy mikor cseréltek csövet.
2009. dec. 18. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:
én is fehér bőrű vagyok és csoki csövesbe a szolis nő előszörre 3percet ajánlott
2010. márc. 31. 20:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Én amikor elöször voltam a fehér börömmel bementem 7percre és tök szép barna szinem lett elöször piros voltam de a csokicső az olyan h napok,hetek mulva jön ki a szin és nagyon szép barna lettem de mivel piros voltam és fájt 1-2napig igy azóta csak 5-6 percre megyek:)és nagyon jo:)3percet keveslem 4-5 percre simán bemehetsz de utánna kend be magad testápolóval vagy valami szolikrémmel h ne száradjon ki a böröd:)

és csokicsőbe mivel fehérbörü vagy böven elég havonta 1x menni:)márcsak azért is mert hetek mulva jön ki a barnaság és ez több embernél is igy van pont mesélte a szolis csaj,szóval nem csak nálam:)ugyhogy ne keseregj el ha elöször piros leszel és ne menj el utána legalább 3 hétig mégegyszer szoliba mert addig kijöhet még a barnaság:)a csokicső sokkal másabb mint a normál szoli én abban mindig csak piros voltam meg fájt de a csokicsőben szép barna vagyok és havi 1x megyek mig oda jártam hetente és akkor is csak piros voltam!és a csokicső nem okoz rákot! ugyhogy sokkal jobb:)én sem hittem el elöször h 5-7 perc után barna leszek de bejött:)

2010. ápr. 1. 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csokicsöves szoliba járok, ott van álló és fekvő gép is.Szerintem ahol ki szeretnéd próbálni, mindenképpen a személyzettől kérj tanácsot a gép és a percek megállapításánál!! Én az Eu-csöves gépet ajánlom, mert itt alacsony a leégés kockázata, de mivel ez gyengébb, mint a "régi" erős csövek, itt picit lehet emelni a percszámon.

2011. okt. 26. 21:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. dec. 20. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!