Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túl fehér bőr + szolárium?

Túl fehér bőr + szolárium?

Figyelt kérdés
A helyzet, hogy nagyon fehér a bőröm, sok anyajegyem van. Az anyajegyek nem is annyira, de a fehérség nagyon idegesít. Kimondhatatlanul. Szeretnék tenni valamit ez ellen. Szoláriumba ha mondjuk heti 1x elmegyek 2-3 percre meg fog látszódni, illetve alkalmas-e a bőröm barnulásra, vagy csak égésre? Illetve létezik-e már valami újfajta technika, ami segíthet nekem hosszútávra barna bőrhöz jutni?
2011. jún. 16. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
EU-csövesbe menj, ott nem égsz le, persze, fokozatosan kell, és ésszerű gyakorisággal.
2011. jún. 16. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
És kend be magad szolikrémmel, ott helyben is tudsz magadnak venni kb 2-300 Ft.
2011. jún. 16. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha heti 1X mész 3percre az nem fog meglátszódni, meg én úgy hallottam ,hogy az olyan bőrtípusú lányok mit te is jóval hajlamosabbak a bőrrákra és az anyajegyek elrákosodására.Ha a pénz nem akadály akkor fujasd le magad és az elég sokáig tart(viszont a színt jól találd el különben narancsságra leszel és foltos).:)
2011. jún. 17. 09:38
 4/4 anonim válasza:
51%

Nem értem, hogy a fehér bőrűek miért szeretnének barnulni vagy szoláriumozni. Annyira szép a fehér bőr, főleg a hófehér, mindent megadnák, hogy nekem is fehér legyen.

A szoli nagyon egézségtelen, és hidd el a szoláriumozott bőr nagyon nagyon nagyon csúnya !

Nekem is világos barna bőröm van és nagyon szeretnék hófehért.

Szóval ne tedd tönkre a gyönyörű bőrödet, inkább örülj neki ! : )

2011. jún. 19. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!