Tudtátok, hogy a haj öntisztító, nem is kéne megmosni, csak vízzel? Akinek van tapasztalata, elmesélné?
A következő a helyzet: Kiskoromban heti egy alkalommal mostam hajat és gyönyörű, dús, erős, gyorsan növő hajzuhatagom volt. Sajnos azonban tinikoromban a hajvasaló volt a menő, minden nap hővel kínoztam, a fodrásszal mindig ritkítottam, aminek meg is lett az eredménye. Négy év telt el azóta, hogy eldöntöttem, hogy szép hosszú hajat akarok, sajnos úgy tűnik soha nem fog sikerülni. Mindig levágatom a mellem fölé 10 cm-el, dús és tömött végű, 2 hónap alatt visszanő a mellemig, de amint elér egy bűvös, képzeletbeli csíkot szanaszéjjel törik és nem mozdul tovább egy centivel se. Mindent próbáltam - nincs hajvasaló és szárító, ricinusolaj, Bánfi hajszesz, házi sampon, almaecet, hajvégápoló, disznósörtés kefe és semmi érdemi nem történt.
Nosztalgiáztam, eszembe jutott a heti egy hajmosás, kutakodtam a témával kapcsolatban és rábukkantam erre az állításra: a hajat nem is kéne mosni, egy idő után rááll az öntisztításra. Most heti 3-szor mosok hajat, mivel extra zsíros is, szeretném egyre jobban kitolni, majd teljesen elválni a hajmosástól. (Lehetne úgy is, hogy abbahagyom egyből, de nincs felesleges 2 hónapom igénytelen fejjel) Valakinek ezzel tapasztalata van?
Lassan öt éves kérdés, de azért írok ide.
Anno két évig volt rasztám, miután kibontottam kb mellig ért, csak vízzel mostam, pont azért mert már 2 év alatt leszokott a samponról és gyönyörű volt :)
Majd elkezdtem úszni járni, samponozni, azóta három nap után zsírtenger.
Szóval a válasz igen, a haj öntisztuló olyan értelemben hogy ha nem samponnal mosod egy idő után nem zsírosodik, nekem ez 2-3 hét volt, valakinek 2-3 hónap. Semmivel se lesz rosszabb mint ha telekened mindenféle balzsammal, sőt.
Én bátran ajánlom, bár tény hogy ki kell bírni jóideig, de az eredményért megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!