Ki kell szívatni a hajam színét? (-info lennt)
Figyelt kérdés
Sötétbarna hajam van és lilára szeretném festetni a végét. (Valami tartós festékkel szeretném, nem olyannal ami pl.: 3hajmosás után kijön.) Szerintetek ehhez ki kell szívatnom a hajam végét, ahova a lila festék kerül?2014. márc. 22. 20:53
1/3 anonim válasza:
Igen, valamennyire ki kell, vagy 2-3 árnyalattal világosabbra. Bár attól is függ milyen lilát akarsz, sötét, világos? Amúgy a lila nem igazán tartós, akkor sem ha tartós hajfestékkel fested. Ugyanúgy kopik minden mosásnál. Pl ha heti 2szer mosol hajat akkor 2hetente újra kell festeni hogy ne legyen ronda fakó színe.
2/3 anonim válasza:
Nagy eséllyel igen, amikor én pinket akartam a hajamba nekem is le kellett szívatni :( De kérdezz meg egy fodrászt biztosan tud segíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a gyors és hasznos válaszokat! :)
1. válaszoló: inkább sötétebb lila
2014. márc. 22. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!