Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel fedhetem le hennával...

Renii.95 kérdése:

Mivel fedhetem le hennával festett hajam színét?

Figyelt kérdés
Sötérbarnára volt festve, de nem tetszik már a színe ..Kissé le is nőtt már . Le szeretném festeni csak ugye nem akármivel szabad..Ha valaki jártasabb ebben légyszi tippeket :) köszönöm!

2014. márc. 21. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Én úgy tudom.,hogy max lenöveszteni tudod mert elvileg a hennára nem szabad vegyivel festeni.....
2014. márc. 21. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is: ha sötétbarna a hajad, akkor kétlem, hogy hennával festetted, inkább indigóval, nem?

Másodszor: milyen az eredeti hajszíned? Akkor egy kicsit talán könnyebb lenne segíteni. Milyen színt szeretnél elérni?

Az sem mindegy, mivel festetted. Mert az előre kikevert tubusos növényi hajfestékre nagyon nem ajánlott ráfesteni vegyi festékkel, viszont az otthon porból kikevert, adalékanyag mentesre esetleg igen. Azért persze itt sem javasolt, de te döntöd el, bevállalod-e. Ha igen, válassz minél kíméletesebbet, ammóniamentest, stb. Vagy marad a vágás.

2014. márc. 22. 11:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Világosbarna az eredeti színem...Most ahogy így kikopott vöröses fényű sötétbarna..Találtam a neten oyat hogy szőke henna..nemtudom ki használt már esetleg olyat? vagy az jó lenne rá?
2014. márc. 22. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A henna nem világosítja a hajat. A "szőke henna" csak a nagyon szőke hajon látszik, a sötétszőkén pl. már nem. Egy kicsit sárgás, narancsos árnyalatot ad neki. Elméletileg a hennázott hajnak csak a szőkítése tiltott (legalábbis eddig úgy hallottam), ha hasonló vagy sötétebbre színre fested, akkor nem okoz gondot. De ha olyan festéket használsz, amiben hidrogén vagy ammónia van, akkor ajánlott legalább 3 hónapig várni az utolsó hennázás és a kémiai festés között.
2014. márc. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!