Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit alszotok? Hogyan hat...

Mennyit alszotok? Hogyan hat rátok külsőleg és belsőleg?

Figyelt kérdés

Az alvástól szebb lesz a bőrötök vagy van valami hatása a belső viselkedésetekre(kipihent állapot,jókedv stb.).

Kérlek a nemeteket és a korotokat is írjátok ide.

Előre is köszönöm!

2009. dec. 15. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:39

Viszont a szemeid jó karikásak :D

Én jó esetben alszom 6 órát, de mostanában ez a sok tanulnivaló és egyéb teendő miatt lecsökkent körülbelül 4 és fél órára. Ha nagyon kivagyok, akkor lefekszem délután pár órára. Ma például fél 6-kor keltem, és 6-tól aludtam 9-ig. Most pedig még valószínű fél órát fent kell maradnom.

A viselkedésemre határozott hatást gyakorol.. Minél többet alszom, annál álmosabb vagyok. Kivétel persze a hétvége. Akkor átlagban alszom 12 órát. Az én rekordom 15 (:

A szemeim öröklötten karikásak, tehát ha átaludnám az egész hetet se tűnnének el a táskák. Sajnos.

16L

2009. dec. 16. 00:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Este 11 körül fekszem le, reggel 9- 10 körül kelek.

24 L (nem semmirekellő, hanem gyeden otthon lévő anyuka :))

2009. dec. 16. 10:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznap kb. 6 órát szoktam aludni, a suliban ásítozok az órákon, pedig próbálok figyelni. Amikor hétvége vagy szünet van, akkor próbálok többet aludni, de amikor felébredek, alig bírok megmoccanni mert még mindig olyan fáradt vagyok. Valamiért nem tudom magam rendesen kipihenni :(
2009. dec. 16. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tehetem, akkor 12-13órát is. Hétvégente. Ez nincs rám különös hatással, de ha suliidőben kevesebbet alszom, attól szar kedvem lesz.
2009. dec. 16. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Alig alszom, mert lebabáztam, és ordít a lurkó. :D

Szarul nézek ki.

29/nő

2009. dec. 16. 13:40
 16/17 anonim ***** válasza:
22 L napi 12 órát, aminek hatására még fáradékonyabb vagyok, de valahogy akármennyit eszem nem hízom.
2009. dec. 16. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:

5-6 órát szoktam alduni.

14/L

2009. dec. 16. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!