Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kilenc éves húgom szőrteleníte...

Kilenc éves húgom szőrteleníteni szeretne mert ő is olyan szőrösödős fajta mint én mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én tizenhárom voltam mikor elkezdtem szőrteleníteni de be kell valljam hogy akkor már két éve zavart a szőröm de nem mertem elmondani anyumnak végül egy elég kellemetlen szituáció miatt végre el tudtam mondani aki sajnos nem fogadta jól(azt állította hogy gimis koromig nem kéne leszednem) de azért végül megengedte hogy leszedjem. Na már most szerintetek mondjam anyumnak hogy mi húgom problémája vagy csak szimplán gondoskodjak róla én? Egyébként be kell valljam tényleg elég szőrös szegény. Vagy azért ez még tényleg korai? Kérdeztem hogy mások az osztályban szőrtelenítik e a lábukat/szedik e a szemöldöküket és meglepődtem mert van akit már visznek az anyukájuk kozmetikushoz leszedni a szőrt. Szóval akkor mit tegyek mint gondos nővér?

2014. márc. 17. 23:11
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%

A lányom most kezdte az 1. osztályt, és el nem tudjátok képzelni mi megy a suliba.

Elsős...ismétlem ELSŐS és 2 hete kaptam rajta, hogy mikor elküldtem fürdeni becsente a borotvát...Nem értettem, de megbeszéltük, és elmondta, hogy a 3.osztályos lányokkal öltöztek a tesi óra után, és kicikizték őt (szőrös majom, yeti, stb) amiért szőrös a keze-lába...PEDIG világos barna a szőr, és (véleménye szerint) nem is feltűnő. Elmagyaráztam neki, hogy miért nem fogjuk leborotválni, inkább leszedtük krémmel, de a nyári szünetben elmegyünk kozmetikushoz és kikérjük a véleményét a gyantáról...Na nem örülök, hogy 8-9 évesen már ezzel kell foglalkoznia, de azt sem szeretném ha állandóan gúnyt űznének belőle.

És míg én úgy neveltem, hogy ráérne 13-15 évesen szőrteleníteni, addig sajnálom, hogy más 9-10 éves gyerekek ebben lelik örömüket, hogy csúfolódnak.

2014. ápr. 28. 11:00
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az előttem szóló anyuka véleményét.

Tapasztalatból tudom, hogy a gyerekek iszonyatosan gonoszak tudnak lenni. El kell nekik magyarázni a dolgokat, mert nem értik meg, miért kezd el valaki szőrösödni, és hogy ez természetes folyamat. Szerintem ha egy szülő hagyja, hogy a gyereke 7-13 éves korban már rendszeresen szőrtelenítse magát, az nem normális dolog. Lehet, hogy egy betegség miatt szőrösödik valaki, és arra nem a borotva, meg a krémek a megoldás.

Te, mint gondos nővér, beszélj a szüleitekkel erről.

2014. ápr. 29. 08:11
 23/23 anonim válasza:
Szia szerintem nyugodtan szortelenitsetek a labat,meg a szemoldoket..Tényleg eléggé rosszul erezheti magát meg egyszer úgy ia kell...Ba meg persze ha 13-14 évesen a kepeket sirva fogja visszanezni 😢😕
2017. jún. 26. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!