Mi ennek a fajta szakállnak a neve?
Figyelt kérdés
Piros résszel van jelölve. Nem tudtam jobban megoldani, illetve még azok lennének a kérdéseim ezzel kapcsolatban, hogy kb mikor kezd el úgy nőni, hogy így lehessen vágni (most 15 éves vagyok). Előre is köszönöm a válaszokat :D
2014. márc. 15. 16:10
1/10 anonim válasza:
Bajusz nélkül, csak körben?
Dilinyós szakáll. Így még ép emberen nem láttam.
Egyébként itt nézheted meg az ismert típusokat:
És hogy mikor fog így nőni?
Kettőt és könnyebbet, nem ismerünk. Van, aki már 13 évesen naponta borotválkozik és ismerek olyat is, akinek még 25 évesen is csak itt-ott nő pamacs az arcán.
2/10 A kérdező kommentje:
Lényegében ilyen, csak picit rövidebben, és bajusz nélkül. Kösz a gyors választ!
2014. márc. 15. 16:35
3/10 anonim válasza:
Ha csak képet akarsz keresni, akkor chinstrap, chin curtain vagy old dutch. Magyarul nem tudom sajnos.
4/10 anonim válasza:
Hogy mikor tudsz ilyen vágatni, az egyénfüggő. Van, akinek huszonévesen sincs olyan arcszőrzete, hogy megcsináltathassa.
5/10 A kérdező kommentje:
érrtem. Azt esetleg megtudnád mondani, hogy ha rendesen nő, akkor kb. hány napos szakáll az ami már kb ilyen [link] .
2014. márc. 15. 22:24
6/10 anonim válasza:
Jézusom mér akar mindenki szakállat szerintem tök undorító!!! (de ez egyéni vélemény)
16/L
7/10 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a gond vele :D szerintem nagyon állat! Mondjuk te tudod.. Amúgy csak kíváncsiságból, hová valósi vagy?
2014. márc. 18. 21:46
8/10 anonim válasza:
Az neked nem mindegy csak a véleményemet mondtam el.
9/10 anonim válasza:
Egyébként félre ne értsd tudom hogy menő meg minden meg ti férfiak mennyit szenvedtek a tökéletes forma kialakításával csak hogy tudd nem mindenkinek jönnek be a szakállas pasik. Szóval nem lebeszélni akarlak csak tudd, hogy így is bejöhetsz sok lánynak.
10/10 anonim válasza:
A ducibb lányok is bejönnek sok pasinak, mégis mindegyik fogyni akar :D. Nekem bejön a szakáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!