Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánlanátok vmi jó szőrtelenít...

Ajánlanátok vmi jó szőrtelenítő módszert?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Az a helyzet,hogy eléggé szőrös a karom és a lábam:S (voltam már dokinál is,elvileg nem függ össze belgyógyászati problémával,hanem öröklött).Általában epillálni szoktam,ami kitart kb másfél hétig,de nem tudom megismételni sokszor,mert begyulladnak a szőrtüszők,alánő a szőr a bőröm alá.A gyanta meg elég piszkos meló itthonra,kozmetikusra meg azért nem nagyon futja mindíg:D Szóval van valakinek vmi hatásos,hosszan tartó módszere?a szőrbenövés gátló krémekről mi a véleményetek?

Előre is köszi a válaszokat :))

2009. dec. 15. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:

hab? én azt a Veet féle hideg gyanta csíkokat használom. nekem gyengék a szőrszálaim és nekem nem is fáj:S

14/L

2009. dec. 15. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:

szia ne haragudj de nincs más megoldás max a végleges szőrtelenítés de arra meg kinek van most pénze.

A gyantával mi a bajod pontosan? mert szerintem ez lenne a legjobb módszer.AZ a lényeg hogy venni kell egy gyanta melegítőt 4-5000 FT utána a patron már csak 400 ft a fodrászkellékesben és hidd el sokáig elég.Nekem a levendulás lila színű gyantapatron jött be.Jó én csak a lábamat szoktam de pikk pakk megvan jah meg plusz veszel 20 dbos gyantacsíkot.A ragadós maradék gyantát pedig gyantalemosóval vagy babaolajjal el lehet távolítani.A Kéz szőrtelenítésnél viszont vkinek a segítségét kell kérned ,de ha egyedül is megy akkor az is nagyon szuper.NEm kell bőrgyógyász ,nem kellenek gyógyszerek sem,csak a megfelelő módszer kell megtalálni,A szőreltávolító krémekről lebeszélnélek egyrészt vegyszer másrészt meg pár nap múlva úgyis visszanő.

Gondold meg ezt a gyantázást mert szerintem ez lenne a legjobb módszer és szerintem egy idő után pihék nőnéket ki vagy már azok sem.Én azóta megvagyok a gyantázással mióta vettem hozzá melegítőt .:)

2009. dec. 15. 18:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!Ezt a gyantamelegítő dolgot sztem megfogadom :)) A krém nekem nem jött be,mert erős a szőröm:S
2009. dec. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!