Milyen szőrtelenítő krémet ajánlanátok egy fiúnak?
Ha a lábadat szeretnéd szőrteleníteni akkor általában a fiúk elmennek a kozmetikushoz és legyantázzák nekik.
Egy kozmetikus mégis csak szebben csinálná meg, mint te magadnak.
Férfiasan tökéletes.
Eddig egy barátnőmnek sem volt gondja a szőrzettel,beleértve a fanszőrzetet is.
A szörtelenítés ápoltságot is jelenthet - azaz nem kusza a szörzet. A természet által kapott szörzetet is lehet (szerintem kell is) ápolni. Nem föltétlenül teljes szörtelenítésre kell gondolni; hanem pl. a nemkívánatos helyen lévö ször eltávolítására.
Elöttem valaki azt írta, hogy a természetes szörzet az, ami tetszik neki. Hát igen neki az tetszik.
De kérdem én, hogy akkor a nök miért festik, vágják, hullámosítják... stb össze-vissza a hajukat? Miért nem jó nekik a természetes?
A hölgyek is csinosítják a szörzetüket a nyári bikini-idöszak elött.
Egy férfi is gondolhat ilyenre - vagy sem?
Egy férfi is ápolhatja a szörzetét (bárhol a testén), ha az esztétikus - bár egészségügyi háttere is lehet a dolognak.
A kivitelezést én is a borotválásban látom helyesnek. (na, utána bekenheted az ápolt részt testápolóval)
Ha viszont mégsem tetszik a forma, akkor majd visszanö. Teljes szörtelenítés saját magaddal szembeni felelösség - ugyanúgy, mint pl. a tetoválás.
Szinte visszafordíthatatlan változtatás.
Szóval´szerintem borotváljad magadat ott, ahol csak akarod, utána kenöcsözzed be; hogy a böröd is szép maradjon.
Ha viszont egészségügyi - esztétikai problémád van a szörzettel: pl. a hátad közepe és még a talpad is szörös - akkor keressél föl börgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!