Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szőrtelenítő krémet...

Milyen szőrtelenítő krémet ajánlanátok egy fiúnak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlanék krémet,szerintem a legmacerásabb szőrtelenítési módszer.Vegyél inkább egy férfi testszőrnyírót,én is ezt használom,tök jó. F.
2011. márc. 10. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a lábadat szeretnéd szőrteleníteni akkor általában a fiúk elmennek a kozmetikushoz és legyantázzák nekik.

Egy kozmetikus mégis csak szebben csinálná meg, mint te magadnak.

2011. márc. 10. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmilyet a hatása a borotvával egyenlő.
2011. márc. 11. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Férfiasan tökéletes.

Eddig egy barátnőmnek sem volt gondja a szőrzettel,beleértve a fanszőrzetet is.

2011. márc. 18. 17:10
 5/5 anonim válasza:

A szörtelenítés ápoltságot is jelenthet - azaz nem kusza a szörzet. A természet által kapott szörzetet is lehet (szerintem kell is) ápolni. Nem föltétlenül teljes szörtelenítésre kell gondolni; hanem pl. a nemkívánatos helyen lévö ször eltávolítására.

Elöttem valaki azt írta, hogy a természetes szörzet az, ami tetszik neki. Hát igen neki az tetszik.

De kérdem én, hogy akkor a nök miért festik, vágják, hullámosítják... stb össze-vissza a hajukat? Miért nem jó nekik a természetes?

A hölgyek is csinosítják a szörzetüket a nyári bikini-idöszak elött.

Egy férfi is gondolhat ilyenre - vagy sem?

Egy férfi is ápolhatja a szörzetét (bárhol a testén), ha az esztétikus - bár egészségügyi háttere is lehet a dolognak.

A kivitelezést én is a borotválásban látom helyesnek. (na, utána bekenheted az ápolt részt testápolóval)

Ha viszont mégsem tetszik a forma, akkor majd visszanö. Teljes szörtelenítés saját magaddal szembeni felelösség - ugyanúgy, mint pl. a tetoválás.

Szinte visszafordíthatatlan változtatás.

Szóval´szerintem borotváljad magadat ott, ahol csak akarod, utána kenöcsözzed be; hogy a böröd is szép maradjon.

Ha viszont egészségügyi - esztétikai problémád van a szörzettel: pl. a hátad közepe és még a talpad is szörös - akkor keressél föl börgyógyászt.

2011. ápr. 10. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!