Sotretbe van Szeroid?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni nemrég és félek ,hogy később lesznek valami mellékhatások. Gyógyszertáros nem ajánlotta. Rendszeres vérvételre kell járni? Esetleg nem tudja valaki ,hogy szteroidot tartalmaz-e?

#Sotretbe #van Szteroid?
2014. márc. 15. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szedtem néhány hónapig. Volt, hogy napi 40 mg volt az adagom. Hogy szteroid van e benne azt nem tudom. Nálam annyi mellékhatása volt, amiről szólt is a doki, hogy nagyon ki voltak száradva a ajkaim. Kenhettem akármivel, ez amíg szedtem végig meg volt. Meg az elején picit fájt a fejem, és hámlott az arcom...De semmi más nem volt.

Nekem nagyon csúnya, begyulladt pattanásaim voltak és azok már 2-3 nap után gyógyulni kezdtek.

Szóval próbáld ki bátran, nem lesz semmi baj! :)

2014. márc. 15. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:
nincs benne szteroid (omg hol hallottad) tudsz olvasni? akkor betegtájékoztatónak neki állhatsz
2014. márc. 16. 09:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!