Hogyan tudnám eltüntetni a szemeim alól a táskákat?
Figyelt kérdés
alapjáraton nem nagyon jelennek meg, de ha mosolygok vagy egy kicsit tovább maradok fent akkor nagyon látszanak és ez zavar!
16/F
2009. dec. 14. 20:38
1/2 anonim válasza:
alapozóval. ez ma már a fiúknál sem gáz. csak ügyelj, hogy egyezzen a bőrtónusoddal, mert különben ratyi. jah am meg 2 szelet kígyóuborkát ráteszel a szemedre 20 percre, és jobb lesz. nem jó, csak jobb. :D:D:D 19/L
2/2 anonim válasza:
ez nem olcsó cucc, de én ezt használom (nagyon icipici is elég belőle), mert ugyanez votl a problémám és semmi nem használt. viszont ilyet én még nem láttam, ezt rákened a táskákra és 3-4 perc múlva egyszerűen eltűnnek, azóta mindenkinek ezt ajánlom, akinek táskásodik/puffad a szeme alatt. szerintem ha bemész egy üzletbe (nem tudom, hogy csak bp-i üzletük van-e), akkor adnak belőle mintát, hogy kipróbálhasd, mert bár én még nem tudok olyanról, akinek ne jött volna be, azért nyilván nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!