Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az európai (jelenesetben...

Az európai (jelenesetben magyar) miért kezdenek 30 éves koruk után rohamosan öregedni?

Figyelt kérdés
rengeteg ilyen nőt ismerek 30 felé vagy 30 elmúlt és elkezd ráncosodni sokkal öregebbnek néz ki mint ami én is 30 leszek lassan de volt h nemrég a boltban személyit kértek ha olyat vettem... szóval miért öregszenek ilyen hamar a nők? ez a sok kence meg pempő smink miatt van talán amit magukra kennek és emiatt öregszik ilyen gyorsan a bőrük vagy miért?

2014. márc. 12. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet így általánosítani, ez egy népcsoporton belül is elég egyedi lehet, ki-ki körülményeinek, meg a genetikájának a függvényében. Van két azonos korú munkatársam (kicsivel 40-en túliak), az egyik arcbőre olyan, mint az összegyűrt papír, míg a másikon alig egy ránc. És egyik sem dohányzik, egyik sem sminkeli magát egyáltalán.
2014. márc. 12. 22:02
 2/5 anonim válasza:
47%
A füstös levegõ, a mindennapi smink és az ápolatlanság is öregit, gének megahtározója és én olvastam olyat is, hogy a sok szex is öregit!Brigitte Bardo is rettentõen ráncos lett, állitólag több mint 1000 pasival volt!
2014. márc. 12. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert 30 fölött lebontó folyamatok vannak túlsúlyban.30 alatt építő,ez genetika.
2014. márc. 13. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Szolárium, kemikáliák, dohányzás mind-mind öregíti a bőrt- persze egyénenként változó,hogy milyen eredménnyel.

A megfelelő mennyiségű alvást és folyadékbevitelt, no meg a kevesebb stresszt szokták ajánlani, de ezt inkább csak mondani könnyű.

2014. márc. 13. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a sok ideg!!!
2014. márc. 23. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!