Vélemény Dabur Vatika Hajkondícionáló Olajról/dabur vatika kókuszos hajolaj/dabur vatika naturals enriched coconut hair oil?
(erre gondoltam [link] ) Nekem nagyon száraz a hajam és tegnap vettem ezt az olajat, már próbáltam az oliva olajos hajpakolást régen használt de most már nem, mosás közben is nagyon kócos és össze áll a hajam és már nagyon zavar már egy jó ideje nem is festetem a hajam vasalást és a szárítást is csökkentem.
Van aki ezt használja ?
Hogyan kell alkalmazni ?
Tényleg helyre hozza a száraz hajat ?
Esetleg valaki tud valami jó módszert száraz hajra ?
A kókuszosat használom, finom az illata, hidratál, fényesebb a hajam. Hajmosás előtt 1-3 órára felkenem, majd kimosom, balzsamozok, majd a nedves hajvégekbe 1-2 cseppet belemasszírozok.
Azonnali hatása nincs, ha ilyet keresel, akkor szilikonos terméket válassz. (bár szilikonosat ne használj sűrűn, nekem 1-2 hét után már szárít...)
Hosszútávon viszont csodaszép hajat eredményez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!