A hajbalzsamból valamennyi bennemarad a hajban a kiöblítés után is?
Ha csak sima vízzel öblítem le a balzsamot, hajmosás után (ahogy rá is van írva), akkor is marad benne valamennyi, ami annyira "rátapad" a szálakra, hogy síkosabbá, puhábbá teszi a hajat? Mert ha teljesen kijön, akkor elvileg hajmosás előtt is lehetne használni a balzsamot, és samponnal kimosni.
Olyat is hallottam egy videoban, hogy a kiöblítendő balzsamot nem mosta ki a csaj, mondván, hogy akkor semmi értelme használni, ha az ember leöblíti róla. Azért ezt nem merném kipróbálni, szerintem elég zsíros hatású lenne tőle a haj. Igaz, vannak nem-kiöblítendő balzsamok is, nem tudom, ezek mennyiben másak és miért maradhatnak a hajban, talán csak hígabb állagúak.
Hogyan működnek ezek a balzsamok és pakolások, melyiket és hogyan használva a leghatásosabb? Nem csak kidobott pénz? Ha azt vesszük, hogy a haj egy halott valami tulajdonképpen, hogyan tudja valamilyen szer helyrehozni a hibáit, kijavítani a sérüléseit? (Főleg, ha csak x ideig van rajta a cucc, aztán lemossuk?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!