Ti TELJESEN meztelenül szoktatok szolizni?
Figyelt kérdés
Nyilván nem ruhában.. az alsógatyára/bugyira gondolok. Állóban nem gáz, de fekvőben... Ti hogy vagytok vele?
23/F
#szolárium #szoly
2014. márc. 10. 16:03
1/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fertőtleníteni kell minden ember után, de ki tudja, betartják-e....
2014. márc. 10. 16:08
2/9 anonim válasza:
Nem szoktam szolizni mivel attól csak egyre rondább lesz a bőr, látok elég ilyet nap mint nap a munkahelyemen. Viszont ha a fertőtlenítés a gondod akkor magad előtt is letörölgetheted... szerintem senki nem fogja azt mondani hogy ne tedd.
3/9 anonim válasza:
Nem szoktam szolizni, mert nem akarom tönkretenni a börömet.
De azt nem értem, hogy egy FEKVÖ szolinál miért éppen egy alsónadrág védene meg az esetleges fetözésektöl. Ugyanis föként nem az alsonadrág által takart területek fertöznek, söt !!!!!
4/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretem ezt a bőrtönkretételes dumát.... Ha mértékkel használja az ember, szerintem nem teszi tönkre a bőrt.. Nyilván nem szabad hetente 3x10 v 15 percet szolizni. De ilyen heti 2x7 perctől még nem megy tönkre a bőr, főleg, ha nyáron nem jár az ember, mert ott a Nap.
2014. márc. 10. 16:29
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy meztelenül. A fenti okból kifolyólag jobban szeretem az állót, pedig egy ajtókilincsen több a bacilus, mint egy szoláriumban, mégha csak naponta fertőtlenítenék, akkor is. Egyébként szerintem takarítják rendesen, senki nem akarja, hogy rossz híre legyen a szalonjának, mert többen is onnan kaptak el ezt-azt (vagy legalábbis azt hiszik).
6/9 anonim válasza:
igen, persze hogy úgy, főleg pont az a jó a szoliba, hogy azokat a részeket is érinti és barnítja amit a nap nem :D mármint érted, pl mellek, fenék ;) szoval igen :D és állóba szoktam amúgy menni 18/L
7/9 anonim válasza:
Én nem szeretek szolizni, inkább a nappal süttetem magam. Lehetőleg úgy hogy ne legyek foltos.
8/9 anonim válasza:
Vannak már olyan szoláriumok, amikor ha végeztél csak kikell menned fizetned és ezután a "szoliscsaj" törli le felül-alul (fekvő).
9/9 anonim válasza:
Én pánt nélküli bugyiba szoktam más nincs rajtam. Fekvőt jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!