Ricinusolaj hajra?

Figyelt kérdés
sziasztok! azt hallottam hogy a ricinusolaj nagyon gyorsan növeszti a hajat, és puhább lesz tőle.. kinek milyen tapasztalata van? mennyibe kerül kb, és megéri egyáltalán?
2014. márc. 7. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen kérdés van, olvasgass vissza...

Amúgy igen, erősíti a hajadat, hajvégeidet, kevésbé fog törni, kevesebbet kell belőle vágni.

Gyógyszertárban 400ft a 250ml-s kiszerelés, ha jól tudom. Az 1-2 hónapig biztos elég.

Heti egy alkalommal, mikor amúgy is hajat mosnál, előtte pár órával (min 4) kend rá a fejedre és jól masszírozd bele az egész hajadba, fejbőrödre. Nagyon alaposan kell majd kimosnod, legalább 2x öblítsd át rendesen.

2014. márc. 8. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Hajra egyáltalán nem való ricinus, mert iszonyat büdös lesz tőle, lehet hogy te egy idő után már nem érzed, de mások még érezni fogják. Inkább a kókuszolaj való hajra, sokkal hatékonyabb, szebb lesz tőle a hajad és nincs semmilyen szaga. Felkenni is könnyebb mivel nem olyan folyékony és kimosni is könnyebb a hajból. A hajnövekedést nem befolyásolja semmiféle külső szer, mivel a hajnövekedés a géneken múlik. De a száraz hajat szépen rendbe hozza. Kókuszolajat bioboltban találsz, vagy neten rendelhetsz.
2014. márc. 8. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

igaza van a másodiknak, a kókuszolaj is jó erre. De pár részével vitatkoznék: igaz, a ricinusnak valóban kellemetlen szaga van, de mivel utána úgyis megmosod semmi szaga nem lesz a hajadnak. A másik meg, éppen, hogy a ricinusolajat könnyebb feltenni, mert az kevésbé folyékony, mint a kókusz. Ettől függetlenül ajánlom azt is, mert az is megfelel a célnak. Vagy higíthatod is a ricinusolajat a kókusszal, vagy olivaolajjal.

2014. márc. 8. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha jol át mosot a hajad nem lesz budos a ricinus olajtol! Már régota használom és mindenkinek csak ájanlanni tudom csodás hajamat neki koszonhetem :)
2014. márc. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!