Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen haj és...

Szerintetek milyen haj és milyen színek állnak nekem jól?

Figyelt kérdés
[link]

2014. márc. 7. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Mármint hajfestés,vagy frizurával kapcsolatban?
2014. márc. 7. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első vok,a képed alapján te sztem tavasz típus vagy:

A színeid mint a tavaszi mező: mélyzöld,fűzöld,almazöld,napsárga,narancs,bézs,törtfehér,vagy pezsgőszín,világosarany,korall (egyébként mindezt egy miss sporty füzetkéből szedtem. :D

2014. márc. 7. 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)és a hajjal kapcsolatban a frizurára gondolok a hajfestéshez még túl fiatal vagyok:::
2014. márc. 7. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én egy tépettre vágott frizurát tudnék hozzád elképzelni, oldalfrufruval. Ez lehet hosszú és vállig érő hajjal is. A színeket már előttem elég jól leírták, de igazából a nagyon világos színek kivételével szerintem minden jól állhat. Ha nem akarsz túl kontrasztos lenni, a fekete felsőket sem javaslom. Szerintem jól állnának a piros, bordó, rózsaszín színek is. Persze nem egyszerre. :)
2014. márc. 8. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt a szép természetes szőke hajadat ne rontsad el. Szerintem hagyd meg a hosszát is és max csak egy oldal frufrut vágnék.
2014. márc. 10. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!