Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú barna hajhoz és kékeszö...

Hosszú barna hajhoz és kékeszöld szemhez milyen színek állnak jól? Sminkre gondolok! Illetve hajformára

Figyelt kérdés

Amúgy a szemem valamikor zöld valamikor kék ezért írtam hogy kékeszöld.A szemeim inkább közelülőek ,és hosszúkás az arcformám.Szerintetek ehhez milyen smink állna jól ? illetve

milyen haj?

magas homlokom van de kicsit félek bevállalni teli frufruz pedig megnézném magamat úgyis.csak tudjátok attól tartok hogy nem lesz olyan dús és egyenletes mindenhol,oldalt van a választékom de kicsit ott ki van kopva a haj vagy véknyabb,Így lehet telifrufrut vágatni nem fog mindig ugymond szétnyílni a frufrum?

oldalfrfurum márvolt

2010. jan. 5. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:

A fufrunál szerintem meglehet a teli fufrut oldani, majd kérdezd meg a fodrászod.

Nos, igaz nekem szőke hajam van meg kissé szürkébe hajló kék szemem, de egy barátnőm pont olyan mint te, szóval tudok segíteni =D (bár neki kékeszöld mindig)

Én azt vettem észre hogy neki sminkbe(!) a zöld és a türkiz valami iszonyat jól áll :D Azt mindenképpen próbáld ki, meg a barna színt. Ruhába meg legjobban a barna áll neki jól, élénkebbe meg a narancssárga.

Úgy tudod optikailag távolítani a szemed, ha alul szemceruzával kihúzod a szemed, úgy hogy csak az alsó szempillák fölött. Tovább ne húzd.

2010. jan. 6. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is barna a hajam és kék a szemem, sajna engem nem áldott meg az ég zöldes árnyalattal. :D A kék smink mindenképp jó lehet, de a zöld is tök simán. Azon kívül barna és fekete az alap. De az aranyos, bronzos árnyalatok is jók lehetnek még. Ha a szemeid távolítani akarod, akkor használhatsz pl tust, úgy cicásan kihúzva, ha a szemhéjpúdert kicsit kívülre satírozod az is segít, és a szemceruza/tus vonal mindig kívül legyen vastagabb, vagy az orr felőli részen egyáltalán ne is legyen.
2010. jan. 7. 21:41
 3/3 A kérdező kommentje:

sziasztok!

köszönöm a tanácsokat:)

a szememet nem szeretném távolítani,csak már olvastam oylan oldalt ahol a közel és távol ülő szemekhez adtak sminktanácsokat ,szóval ha választani kéne akkor az én szemem inkább közelűlőek:)

2010. jan. 8. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!