Hosszú barna hajhoz és kékeszöld szemhez milyen színek állnak jól? Sminkre gondolok! Illetve hajformára
Amúgy a szemem valamikor zöld valamikor kék ezért írtam hogy kékeszöld.A szemeim inkább közelülőek ,és hosszúkás az arcformám.Szerintetek ehhez milyen smink állna jól ? illetve
milyen haj?
magas homlokom van de kicsit félek bevállalni teli frufruz pedig megnézném magamat úgyis.csak tudjátok attól tartok hogy nem lesz olyan dús és egyenletes mindenhol,oldalt van a választékom de kicsit ott ki van kopva a haj vagy véknyabb,Így lehet telifrufrut vágatni nem fog mindig ugymond szétnyílni a frufrum?
oldalfrfurum márvolt
A fufrunál szerintem meglehet a teli fufrut oldani, majd kérdezd meg a fodrászod.
Nos, igaz nekem szőke hajam van meg kissé szürkébe hajló kék szemem, de egy barátnőm pont olyan mint te, szóval tudok segíteni =D (bár neki kékeszöld mindig)
Én azt vettem észre hogy neki sminkbe(!) a zöld és a türkiz valami iszonyat jól áll :D Azt mindenképpen próbáld ki, meg a barna színt. Ruhába meg legjobban a barna áll neki jól, élénkebbe meg a narancssárga.
Úgy tudod optikailag távolítani a szemed, ha alul szemceruzával kihúzod a szemed, úgy hogy csak az alsó szempillák fölött. Tovább ne húzd.
sziasztok!
köszönöm a tanácsokat:)
a szememet nem szeretném távolítani,csak már olvastam oylan oldalt ahol a közel és távol ülő szemekhez adtak sminktanácsokat ,szóval ha választani kéne akkor az én szemem inkább közelűlőek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!