Hogyan tudnám "szebbé" tenni a hajam? Bővebben lennt.
Lassan 3 éve festem szőkére a hajam. Közben voltak kissebb-nagyobb atrakciók, de most valahogy "eltávolítanám" a hajfestéket, annyira szép volt a hajam régen, de lenöveszteni semmiképp..Nem bírom megállni hogy ne fessem be.. :/
Valami megoldás kéne.. A lenövesztésen és a vágáson kívül.. Ígyis nagyon rövid a hajam 25-30 cm kb. a leghosszabb része..
Segíthetne rajta ha az eredeti hajszínemhez hasonló színnel befesteném és utána növeszteném le? Vagy muszáj lenne levágni a festett részeket, hogy szép,egészséges legyen?
igen, ledobja, éppen ezért kell utána egy ideig gyakrabban festened. kéthetente. főleg az első festésnél nagyon gyorsan fog kopni a színe, de ez ne riasszon vissza.
amúgy én a helyedben vennék valami drágább hajpakolást a fodrászkellékesnél
Velem is ez volt... Visszafestettem az eredeti színére 2x3x ujrakellett festetneem mert ledobta sajnos...
De aztán mára már lenőtt és észre sem venni a festék és az eredeti színem között a különbséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!