Aprilia SR50et hogyan tudnám szebbé tenni?
világítós szelepsapka - 2db 1000 ft
1-2 ezerért lehet kb 30 centis neon sort kapni, azt alul el tudod helyezni.
fényvisszaverős v foszforeszkálós matricák v uilyen festés...
nézz meg 1-2 tuning oldalt ahol foglalkoznak mocikkal is
-polírpaszta + viasz
-króm és fémtisztító
-műanyag ápoló
-egy ízléses visszapillantó
-szilikon a gumikra
-led a hagyományos izzók helyére, fényszóróba nem! és csak hagyományos színű nem karácsonyfát csinálni belőle
Így nem néznek hülyegyereknek, hanem azt mondják, hogy ez a skac szereti a gépeket, és törődik is vele, esetleg még azt is feltételezhetik, hogy egy kicsit értesz is hozzá.
A kevesebb ízlésesebb dolgok néha többet jelentenek mint a racsing tuning.
2. h te mekkora egy gyökér seggtitán vagy bazzeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mért lenne jo neked ha leszedik a mociról. te is az a fajta büdösparaszt vagy aki csak más rosszának tud örülni. szánalmas Pfffff
kedves 2. !
Neked mibajod van?! Tudtommal semmi olyat nemirtam ami bánto lehet akárki számára is,nah de haggyuk.
utolso kommentelo : ++++++
kaptok 1 zöld kezet :DDD
ezt pár hete láttam a használtautó.hu-n, mivel nagyon tetszett lementettem róla ezt a képet :D
átfesteni nemszeretnem -.-""" :DD Full uj a motor,900km-t hajottam bele
Van rajta uj kipufogo, most ilyen matrica,gazkar,neon ilyenekre gondoltam :DDDDDDD
jah értem. :D énse vesteném át, de ez nagyon tetszett. :D
jó motorozást, én nyáron már egy rs-et fogok hajtani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!