Valaki hozzáértő meg tudná mondani, hogy az arcszőrzetem elég sűrű-e egy szakáll növesztéséhez? (kép link)
Egy hete borotválkoztam utoljára, így néz ki most. Egyik se a legelőnyösebb profilom, de most nem is az a lényeg. A szálak hossza 5-6 mm, csak hogy legyen egy koncepciótok a távolságokról, nem mindenhol belőhető. A 2. 3. és 4. kép az állam alsónézetből, a többi szerintem gond nélkül azonosítható.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
A kérdés tehát az, hogy ez elég sűrű-e valami határozott szakáll növesztéséhez?
Értelmes válaszokat előre is köszönöm!
18/F
Nem tudom pontosan milyen szakállra gondolsz,de azt idősebb korban szokták,szerintem először próbálkozz borostával.
Szeirntem innen úgy az 1-es meg az 5-ös jobb a fiataloknak.
Szakállat még később szoktak álltalában,de persze lehet kísérletezni.Kinek mi áll jól:)
Mivel még elég kezdetleges és nem évtizedek óta borotválkozol ezért még nem olyan erős,szóval szerintem a szakáll sem lenne olyan erős.
Szerintem az ilyen még igényes:
persze a szakáll is lehet igényes meg jól is állhat,de ez egyéntől függ.
Köszönöm a választ.
Borostát már növesztettem. 13 éves korom óta nő az arcszőrzetem.
Tehát te azt mondod, hogy ilyen erősség mellett még nem lesz igazán értékelhető szakállkölteményem?
A cél, az valami ilyesmi lenne: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!