Szakáll nem csatlakozik a bajuszhoz?
Szóval a bajuszom normálisan nől, és a szakállam is az (államon). Az egyetlen problémám az, hogy a bajusz nem csatlakozik sem az állcsúcson lévő szakállhoz, sem a pofaszakállhoz.
Azt nem is akarom, hogy a pofaszakállhoz csatlakozzon, szóval az nem probléma. Azt szeretném, hogy az állcsúcson lévő szakállhoz csatlakozzon. Nem is nagyok a hegek a bajusz és szakáll között. A szakáll elkezdett két oldalon nőni a bajusz irányába de félúton megállt. Viszont ha megtapogatom mindkét oldalon a "hegeket", érzem hogy vannak pihék. 19 éves vagyok, lehetséges hogy csatlakozik majd az állcsúcs-szakáll (kecskeszakáll) a bajuszhoz? Mert hallottam, hogy ez csak a genetikától függ. Tehát ha a szőr helyén vannak pihék, az jelentheti azt, hogy később majd normális szőr lesz belőle?
Tegyük fel, hogy ez nálam genetikailag nem lehetséges: léteznek gyógyszerek, kenöcsök, hormon-akármik, mütétek, szőrbeültetések amivel ez elérhető?
És ha magától nem jön össze, mesterségesen lehet rá hatást gyakorolni? Pl. hormon tabletta (hallottam az jó ilyesmire) vagy beültetés létezik egyáltalán?
Imádom a körszakállat, nagyon akarom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!