Hogy tudnám a hajamat ilyesmi módon göndöríteni?
Az az igazság, ha egy kis ideig zsírosodik a hajam és nem mosom, akkor ilyen lesz, de ezt úgy szeretném, hogy miután megmosom. :D hajhab, hajlakk nemsegít.
A zsíros haj nem szép és nem vonzó :(
Szóval jól döntesz, ha nem elégszel meg ezzel a megoldással :))
1.- fodrászat
2.- lehet kapni olyan hajsütővasat, aminek vékony a fűthető része, tehát rövid hajhoz is kiválóan használható.
Bár én inkább javasolnám a fodrászt, ha hosszabb távon szeretnéd ilyenre a frizurádat, szerintem egy dauerolással tökéletesen meg tudják csinálni és azzal sokáig el vagy és úgy marad, göndören és akkor már szép leszel és nem lesz zsíros :)) Meg megmondják, hogy meddig nem szabad mosni, hogy sokáig szép maradjon :) remélem segítettem!
Nem tudom, hogy Magyarországon lehet-e kapni, de ha igen, akkor ezt vedd meg: [link]
Az én hajam is olyan, hogy néha picit hullámos, főleg eső után, de mióta ezzel befújom mosás után még nedvesen, azóta gyönyörű fürtökbe ugrik, plusz nagyon szép fényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!