Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Ilyesmi haj egy lányon?

Fiúk! Ilyesmi haj egy lányon?

Figyelt kérdés

Belefér, lehet-e még vonzó, nőies, vagy ez már túl rövid? Tudom hogy ízlések és pofonok de a hajhossz kérdésben mégis úgy látom hogy a hosszú felé billen a mérleg inkább. Nagyon szeretnék hosszú hajat de egyszerűen nem nő meg, a válligérőtől meg megőrülök, ezért inkább ilyenre vágattam. Korábban voltak extrém színek benne, sokat kellett miatta szőkíteni, jót is tesz neki szerintem. Szerintem aranyosak az ilyen hajak de lelomboz ha egy pasi szerint ez már nem lehet nőies. Ilyesmi most a hajam, kicsit rövidebb frufruval.

[link]

2013. dec. 5. 20:48
 1/5 piriiiiii ***** válasza:
Bár én lány vagyok, ez a haj szerintem nem rossz. A bubi vagy milyen frizuránál legalábbis jobb. De ez természetesen sokat függ az arctól is.
2013. dec. 5. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen a kedvencem.
2013. dec. 5. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ezt már nem mondanám rövidnek, ez belefér. Viszont ennél rövidebbre azért ne :)

Amúgy jobban tetszik az ennél hosszabb, de mondom ez még így okés.

2013. dec. 5. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy kedvencem az ilyen haj, sőt, még akár ennél is lehet rövidebb. :) Puszillak, kedves kérdező!

21/F

2013. dec. 5. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon csinos frizura! :)
2013. dec. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!