Nincs valami trükkötök, hogy mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Holnap délután megyek fodrászhoz, vágatni és festetni. De ma meg kéne mosnom a hajamat, mert nagyon zsírosnak érzem valószínűleg túl sok hajolajat tettem rá. De viszont ha ma megmosom, akkor holnap csípni fog a festés, legalábbis korábban ezt hallottam. Mit csináljak?2014. márc. 5. 18:06
1/10 anonim válasza:
Ne mosd meg. Ha szokere lesz festve akkor vegkepp ne mert a tiszta fejbort szepen megtudja marni.
2/10 A kérdező kommentje:
Áhh annyira hülye voltam, hogy nem mostam meg tegnap.
2014. márc. 5. 18:38
3/10 anonim válasza:
Jol van nem fogsz bekehalni nyugi :-D
Nekem is holnap festik. Mar ruhellem a hajam de akkor se mosom meg mert egyszer elkovettem ezt a hibat es ugy megmarta a fejboromet a h 1hetig sebes volt. (Szokenel)
4/10 A kérdező kommentje:
Okés, igyekszem túlélni. :) Esetleg azt még meg tudnád mondani, hogy az nem probléma, hogy ma hajlakkot raktam a hajamra? Az ugye nem befolyásolja a festést?
2014. márc. 5. 20:28
5/10 anonim válasza:
Jo kerdes. Szerintem. Egy dolog van ami befolyasolni tudja a vegeredmenyt...a mensi. Akkor lehet nem pont olyan lesz mint amire vagysz. Na ne nagy kulonbsegre gondolj
6/10 anonim válasza:
Na kimaradt a nem szo. Szoval....a hajlakk nem hinnem h szamit
7/10 A kérdező kommentje:
De jó. Pont menstruálok. :(
2014. márc. 5. 20:39
8/10 anonim válasza:
Na voltál fodrásznál? A menzesz befolyásolta nálad az eredményt?
9/10 A kérdező kommentje:
Igen voltam. Szerintem nem befolyásolta, pont olyan lett, mint múltkor. Amúgy rákérdeztem és azt mondta, hogy hülyeség ez az egész. Évek óta hozzá járok, nagyon megbízom benne.
2014. márc. 6. 19:25
10/10 anonim válasza:
Jó, hogy megbízol benne, de sajnos van, akinél igenis befolyásolja a menstruáció a vegyszeres beavatkozás eredményét. Pont sokan vannak, akik tapasztalták, úgyhogy nem lehet azt kijelenteni, hogy hülyeség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!