Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bármilyen anyajegyet le...

Bármilyen anyajegyet le tudnak szedni? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Ne legyen se heg,és ne is nőjön vissza. (bár lehet ez lehetetlen) Megoldható? (Sok apró van rajtam,lehet a szolitól jött ki. Hagyjam abba?)
2009. dec. 13. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

egyik kolléganőmnek volt a kezén egy nagy anyajegy, leszedette és most van a helyén egy nagy heg, pedig már 2 éve, lehet, h nem is fog elmúlni

az anyajegyekkel vigyázz, mert lehet, hogy melanóma, én megmutatnám egy bőrgyógyásznak és a szolit hanyagolnám :S necces

2009. dec. 13. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Annyira nem vészes,csak zavar,de akkor most jó dilemmába kerültem. A szolit nem szeretném hanyagolni,de ha nyáron napoznék akkor is előjönne az anyajegy?
2009. dec. 13. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

A szoli nagyban közrejátszhatott ebben. Most választhatsz, hogy inkább sápadt leszel, vagy anyajegyes. :) Egyébként szerintem mehetsz időnként szoliba, csak mértékkel.

Én azt hallottam, hogyha leszedetsz egy anyajegyet, akkor több fog kijönni másutt. Aki mesélte, annak állítólag bőrgyógyász mondta.

2009. dec. 16. 20:50
 4/5 anonim válasza:
Igen le. Ha az anyajegy és nem más. Az ár az függő. Ha állami korházba mész akkor akár ingyen is leszedhetik. Ha megán helyre akkor 20 as körül van egy. De akkor jobb esélyekkel nem marad heg meg nem nő vissza.
2009. dec. 17. 09:18
 5/5 anonim válasza:
(ELŐZŐ) Nem az orvoskat minősítem ezzel, hanem a körülményeket ahol dolgozniuk kell. Egy napra nagyon sok beteget kapnak, és ezért gyorsan kell dolgozniuk, ami nem biztos hogy alegjobb. Meg ami még más, az a cérna. Nem mindegy mivel varrnak össze.
2009. dec. 17. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!