Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros bőrre ajánlatos bármily...

Zsíros bőrre ajánlatos bármilyen krémet használni?

Figyelt kérdés

elég zsíros a bőröm pár helyen (az orrom szélein és az államnál). Használhatok-e krémet rá? Nem zsírosság ellen, csak egy sima hidratáló krém. Persze, agyagozom, oxigénes krémmel tisztítom és lemosom reggel és este kamillateával (arclemosó).

Még lenne egy kérdésem. Már kb egy éve festem a hajam..egyszer volt narancssárgás vörös, utána barna (elég hosszú ideig) és idén befestettem bordó vörösre. Most egyelőre így marad, de hogyha hosszútávon festem a lenőtt hajamat hullhat egy idő után? Ezt csak azért kérdem, mert meg szeretném tudni, hogy a hajvégek vagy a hajtő festésétől kezd hullani.. (Syoss-al festem kezdettől fogva, csak a narancssárga volt palettével festve)

2011. szept. 10. 14:47
 1/1 anonim ***** válasza:
A bőrrel kapcsolatban.Igen,kell a hidratáló,csak nem zsíros változat.Egy könnyű vizes formula ellátja tápanyagokkal és nem zsírosítja tovább.
2011. szept. 11. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!