Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék még a pattanások...

Laborhorror kérdése:

Mit tehetnék még a pattanások ellen?

Figyelt kérdés

Az arcom és a hátam is tele van pattanâsokkal. Sportolni sportolok rendesen. Étrendem... Kollégista vagyok, azt eszem amit adnak, meg szendvicseket, chipset például 2 havonta egyszer eszek, inni havi max 1, nem is dohányzom. Ha mégis eszek pl chipset vagy sok csokit, akkor másnapra kijön még vagy 6. Próbáltam már sok-sok kenõcsöt, de csak több lett.. Kinyomkodni kinyomkodom, majd megmosom/lemezelem valami arcszesszel, de csak jönnek :(

Lassan 3 éve folyamatosan tele vagyok velük... Mit tudtok ajánlani, nektek mi vált be, stb?

Köszi

16/F

2014. márc. 4. 18:58
 1/4 kukacmatyika válasza:
47%
szia nekem az ilyen pattanástalanító krémek jönnek be próbáld i nekem bevált. de az is lehet hogy allergiás vagy valamire!
2014. márc. 4. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Milyen kenôcs, mi a neve?
2014. márc. 4. 19:08
 3/4 Sowilo ***** válasza:

Minden este bekened az arcod teafaolajjal, bioboltban beszerezhető. Ez baktériumölő, mindenképp kell.

Hetente kétszer bőrradírozz. De ne a bolti vegyszeresekkel. Keverj össze kávézaccot, kis sót, meg olivaolajat(napraforgó nem jó), és azzal dörzsöld át az arcod.

Soha ne moss arcot szappannal, csak vízzel.

Igazából mivel kollégista vagy, hiába írom, de egészségesen kell kajálni. Mit jelent az egészséges kajálás? Feldolgozott kajákat, gabonákat, és tejtermékeket nem kell enni, mivel ezek nem emberi táplálékok. Gondolom a kollégiumban muszáj sok kenyeret enni, azzal nem tudsz mit kezdeni. De a tejtermékekről mindenképp mondj le. Tele vannak állati hormonokkal. Gondolom tudod, mi közük van a hormonoknak a pattanásokhoz.

2014. márc. 16. 15:38
 4/4 anonim válasza:

mit sportolsz? és hányszor?

(csak úgy kérdezem)

2014. jún. 21. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!