Hogyan lehet gyorsan, hatékonyan eltávolítani a hajlakkot a hajról?
Sötétbarna természetes színű hajam van. sajnos vékonyszálú, és naponta kell lakkoznom. hetente mosom, balzsamozom, hajhabozom, de hajlakktól harmadnapra szürkés, matt lesz.olyan, mintha beőszültem volna..
Taftot és egyebeket is használtam már, de mindig ez a végeredmény. a samponok nem viszik le rendesen, ezért kérek valami segítséget.
esetleg valami házi hajpakolás, és nyilván valami jó és nem valami ugyanilyen hatású hajlakknak is örülnék, ha valaki megírná.
Na kérem alásan egy hónap után megoldódott a problémám.
Először próbáltam a mélytisztító sampont, semmi eredményt nem hozott. Aztán a múlt héten a lányom olvasta valahol egy fórumon, hogy a szódabikarbónás pakolás ilyen esetben beválik.
1 rész szódabikarbónát kell 4 rész vízzel elkeverni, és a hajra kenni, óvatosan beledörzsölni , 10 percig rajta hagyni és közben sűrű fésűvel párszor átfésülni.
utána alaposan kiöblíteni, samponnal átmosni.
A mennyiség, amit használtam 2 púp kanál szódabikarbóna, 8 ek. vízzel péppé keverve.
Az eredmény tökéletes, a hajam teljesen lakkmentes, visszanyerte eredeti szép sötétbarna színét.
csak azért írom meg, hátha valaki idekattint és talán másnak is hasznára válik ez a megoldás.
Üdv:))
Azt remélem tudod, hogy a rendszeres szódabikarbónázás kiszárítja a hajat és a fejbőrt.
Szóval még mindig tanulj meg rendesen hajat mosni.
Köszi, de most már a kioktatásból elég. Nem vagyok demenciás, még, ha 62 éves vagyok akkor sem...
Szép napot kis szívem!
kérdező kommentje :
"Először próbáltam a mélytisztító sampont, semmi eredményt nem hozott."
ezek szerint mégsem szedi le,kedves utolsó.
Fodrászat közelébe ne menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!