Hogyan lehet gyorsan, hatékonyan eltávolítani a hajlakkot a hajról?
Sötétbarna természetes színű hajam van. sajnos vékonyszálú, és naponta kell lakkoznom. hetente mosom, balzsamozom, hajhabozom, de hajlakktól harmadnapra szürkés, matt lesz.olyan, mintha beőszültem volna..
Taftot és egyebeket is használtam már, de mindig ez a végeredmény. a samponok nem viszik le rendesen, ezért kérek valami segítséget.
esetleg valami házi hajpakolás, és nyilván valami jó és nem valami ugyanilyen hatású hajlakknak is örülnék, ha valaki megírná.
szerintem te nem tudsz hajat mosni...nagyon sokan egyébként nem tudják,hogy kell rendesen hajat mosni,azt hiszik,jól csinálják..én kb 15 éve hajlakkozom a hajam ( nekem is vékonyszálú),hol Loreal Professional termékeket használok,hol Taft hajlakkokat,mikor mire van pénzem,de még életemben nem volt olyan,hogy hajmosással ne jött volna ki MINDEN......................................
más módja nincs...vagy megmosod RENDESEN a hajad NORMÁLIS samponnal,vagy maradsz hajlakk maradványos.
10-ből 9 ember például kezet se tud mosni RENDESEN,úgyhogy én ezen nem is lepődtem meg.
Van olyan, hogy mélytisztitó sampon, ami minden anyagot leszed a hajról, nem csak a lakkot, hanem a sok samponban-balzsamban fellelhető ápolókat, szilikont...
Nem csak azt ajánlom, hogy keress ilyen speciális sampont, hanem azt is, hogy próbálj jóval kevesebb lakkot használni. Nem lehet valami szép a hajad igy.
Van olyan, hogy volumennövelő hajpor, az is jobb, mint a lakk, és tök jó, dús frizurákat lehet vele csinálni. Keress rá a youtube-on, láthatod az eredményt. (van a Taftnak, a Syossnak, a Got2b-nek, az Alfaparfnak, Indolának és még nem jut eszembe, melyik gyártónak...
A mélytisztító sampon nem gyakori használatra lett kitalálva, havonta max kétszer ajánlott használni.
Tanulj meg alaposan hajat mosni, akkor ki fog jönni a hajlakk. Vagy vegyél olyat, ami fényt is ad.
" Van olyan, hogy mélytisztitó sampon, ami minden anyagot leszed a hajról, nem csak a lakkot, hanem a sok samponban-balzsamban fellelhető ápolókat, szilikont... "
ja...meg a fejbőrödet is...
ahogy az utolsó válaszoló is írta :
mossál hajat RENDESEN .
A helyzeteden a "mélytisztító sampon" (bár ennek más neve van) sem fog segíteni.Az a fejbőrt tisztítja,illetve az azon megtapadt szennyeződést szedi le,ami sokmindenből tevődik össze.De ilyeneket nem ajánlatos használni,csak nagyon indokolt esetben.A hajlakkmaradvány pedig nem a fejbőrödön van,hanem a hajadon................ergo halottnak a csók.
Egyértelmű,hogy nem tudsz hajat mosni.Nyugi,sok fodrász sem tud hajat mosni,nem vagy egyedül.Ha egyszer kijön végre a cucc,ne használj több hajlakkot,vagy vegyél olyat,aminek nincsenek apró fehér maradványai,pl : Loreal Professional Infinium hajlakk.Ne drogériákban keresd.
"volumennöveő hajpor"
annak is vannak maradványai.
persze.. a klasszikus samponok sem a fejbőrt tisztítják,hanem csak a hajat...a mélytisztító sampon IS sampon,függetlenül attól,hogy vannak más funkciói.remek észjárás,remélem nem vagy fodrász :)
a kérdezőnek már válaszoltam eleget,több mondanivalóm nincs.
üdv.
Köszönöm a hasznos válaszokat, de úgy gondolom jól, helyesen mosom a hajamat...
A hajlakk ajánlatot külön köszönöm, majd megpróbálok utánanézni, hogy fodrászcikküzletben kapok-e.
"Az a fejbőrt tisztítja,illetve az azon megtapadt szennyeződést szedi le,ami sokmindenből tevődik össze.De ilyeneket nem ajánlatos használni,csak nagyon indokolt esetben.A hajlakkmaradvány pedig nem a fejbőrödön van,hanem a hajadon." 7-es válaszoló már megbocsáss, de ezek feltehetőleg a te szavaid, épp te írtad, hogy a mélytisztító a fejbőrre való... :)
Persze, hogy elkerülhetetlen, hogy egy hajsampon a fejbőrt érje, mint ahogy az is, hogy a fejbőrre való pakolás érintkezzen a hajjal - ha máskor nem, hát a lemosáskor.
Tapasztalatom szerint ez a speciális sampon tökéletes a hajlakk-maradványok eltávolítására, hiszen épp ezért van. :) Remélem te sem vagy fodrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!