Mit tegyek a zsíros haj ellen? Már szörnyű
Figyelt kérdés
Kérlek olvassátok el.
Már elég régóta zsírosodik a hajam általában 2naponta mosom a hajam. Már nagyon sok féle sampont kipróbáltam Garnier ,Head&Soulders ,Sauma ,Baba Syoss szóval nagyon sok félét de eddig semelyik nem volt az a brutálisan jó próbáltam mindenre odafigyelni . De nem lett jobb. Mondanátok nekem valami nagyon jó sampont vagy valami csodaszert ami nektek bevált? Köszi
2014. márc. 2. 16:29
1/3 anonim válasza:
szintén ez a problémám. száraz sampon nekem bevált, azzal 1 nappal kitolom a hajmosást
3/3 anonim válasza:
nekem is gyorsan zsírosodó és szintén sokféle sampont próbáltam már. kb 1 éve vettem a Pantene-nek az Aqua light típusú samponját. azóta azt használom és ez az egyetlen sampon, aminél tényleg úgy vettem észre, hogy kevésbé zsírosodik a hajam. szóval ha szeretnél még kísérletezni, ezt mindenképp próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!